Setari Cookie-uri

Rochii asimetrice in tendintele din 2017

A sosit vremea sa aduci in colectia ta de rochii modelele asimetrice. Simte-te libera sa alegi o rochie casual in care sa te simti confortabil cat e ziua de lunga sau un model elegant cu care sa impresionezi la cele mai sofisticate evenimente.

Am vorbit zilele trecute despre bluzele asimetrice si despre cat de mult pot schimba un outfit simplu, banal. Astazi a venit randul rochiilor asimetrice, cu care suntem obisnuite sa ne intalnim mai des la evenimente gen nunta, botez, cununie civila si balul bobocilor.

Ei bine, trebuie sa stii ca rochia asimetrica casual a intrat in preferintelor femeilor cam de anul trecut si isi mentine pozitia si in 2017. Iata cateva recomandari pe care ti le fac cu drag si pe care ai vrea cu siguranta sa le simti pe pielea ta.

Rochie catifelata

Rochia lunga din colectia Zee Lane este o piesa vestimentara eleganta si extrem de feminina pe care o porti cu sandale cu toc fin atunci cand esti invitata la un eveniment pretentios intr-un local sofisticat. Ca si accesorii, alege sa porti un set subtire format din bratara si lantisor la baza gatului.

Rochii asimetrice

Rochie 179 lei

Citește și:

Rochie cu detaliu suprapus

Rochia maro taupe cu detaliu suprapus este un model care se adapteaza usor oricarui stil. Daca o porti cu o pereche de pantofi sau sandale cu toc, vei obtine o tinuta pe care o imbraci cand iesi in club sau esti invitata la o petrecere. Daca optezi pentru pantofii casual, cu talpa joasa, obtii un look cu care iti poti surprinde colegii la locul de munca.

Rochii asimetrice casual

Rochie: 109 lei

Rochie eleganta

Iata un model de rochie asimetrica extrem de elegant. La prima vedere as fi spus ca iti poti face curaj sa o porti si ziua in amiaza mare, insa spatele gol m-a facut sa ma opresc si sa mi-o inchipui purtata de o femeie puternica la un eveniment unde sunt invitate multe celebritati. Ar putea fi purtata cu usurinta chiar si pe covorul rosu.

Rochii asimetrice

Rochie: 199 lei

Rochie casual

Asta este rochia asimetrica casual clasica. Rochia pe care o imbraci la locul de munca, la intalnirea cu prietenii, la shopping si chiar la un festival. O porti cu adidasi, ghete scurte sau cizme tip cowboy. Pe deasupra se potriveste o geaca de blugi sau una din piele.

Citește și:

Rochii casual

Rochie: 149 lei

Rochie cu umerii goi

Aceasta rochie vaporoasa cu umerii goi este, fara doar si poate, preferata mea. De ce? Pentru ca imi ofera ocazia de a sterge de praf cutia cu cizmele peste genunchi. Bineinteles, este o rochie pe care o porti la ocazii speciale si in serile petrecute pe ringul de dans.

Rochii cu umerii goi

Rochi: 489 lei


Sursa Foto Front Page: OneInchPunch/Shutterstock

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.