Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase rochii pentru Balul Bobocilor

E inca vara, stiu, dar niciodata nu este prea devreme sa pornesti in cautarea rochiei perfecte pentru Balul Bobocilor.

Si asta pentru ca intotdeauna intampinam piedici la gasirea acesteia. Plus ca, asa cum vara a trecut fara sa ne dam seama, asa se intampla sa ne trezim ca mai sunt doar cateva saptamani pana la marele eveniment si nu suntem deloc pregatite.

Rochia pentru balul bobocilor trebuie sa fie speciala, trebuie sa fie unica, sa ne transforme in printese si, daca se poate, sa se gaseasca la un pret accesibil pentru toate buzunarele.

Din fericire, toate aceste cerinte pot fi bifate atata timp cat ai un telefon sau un calculator si te poti conecta la internet. Pentru ca magazinele online te asteapta cu cele mai frumoase rochii pentru Balul Bobocilor. Cateva dintre ele ti le prezint si eu in continuare:

Rochie lunga de printesa

Rochia lunga de printesa este rochia la care viseaza orice femeie, cu atat mai mult tinerele care se pregatesc sa mearga la Balul Bobocilor.

Citește și:

Sunt sute de rochii lungi dintre care poti alege, insa mie mi-a atras atentia acest model a carui culoare este de-a dreptul hipnotizanta.

Se asorteaza perfect cu parul tau blond si un zambet molipsitor.

Rochie lunga pentru Balul Bobocilor

Urmareste oferta de rochii pentru bal

Rochie cu umerii goi

Prietenul meu imi spune mereu: "esti tanara, arata-ti picioarele!". Si am inceput sa ii dau dreptate, de aceea urmatoarele recomandari sunt de rochii midi.

Modelul clasic de rochie pentru Balul Bobocilor este, din punctul meu de vedere, cel din imaginea alaturata: mov aprins si cu decolteu pe umeri.

Tin minte ca majoritatea fetelor de la mine din liceu se imbracau la fiecare bal in rochii asemanatoare si aratau divin.

Isi puneam la mana o bratara cu funda mare si accesorizau tinuta cu o geanta plic si un set de bijuterii: cercei, inel si lantisor.

Rochie cu umerii gol pentru Balul Bobocilor

Rochii pentru balul bobocilor

Citește și:

Rochie midi cu franjuri

Rochia midi cu franjuri si decolteu este o alergere destul de indrazneata.

Daca esti obisnuita sa atragi atentia asupra ta pentru ca iti place sa fii in centrul atentiei, aceasta rochie neagra o sa te transforme in regina balului.

In picioare e musai sa ai o pereche de sandale cu tocuri foarte inalte, iar accesoriile trebuie sa se ridice si ele la inaltimea stralucirii tale.

Rochie cu franjuri

Alege rochia care ti se potriveste

Rochie din catifea

Mereu la moda, rochia midi din catifea, fara maneci si bretele, se muleaza pe trup si pune in valoare formele frumoase.

Este o rochie pentru doamnele si domnisoarele constiente de atuurile lor, care nu se sfiiesc atunci cand primesc un compliment si nici sa se mandreasca cu ceea ce detin din punct de vedere fizic.

Rochie din catifea albastra

Alte modele de rochii din catifea

Rochie din dantela

Ce ai spune daca rochia ta pentru Balul Bobocilor ar fi din dantela crosetata si s-ar mula perfect pe sileta ta?

Citește și:

Mai mult, culoarea ei este roz prafuit, o culoare in tendinte pentru toamna 2017.

Am gasit modelul perfect. Iti va evidentiza feminitatea, naturaletea, eleganta si gingasia.

Rochie midi roz pudra

Rochii din dantela pentru ocazii

Rochie pe un umar

Mi-ar fi placut ca pe vremea mea sa fi avut de ales dintre atatea rochii irezistibile pentru Balul Bobocilor. Rochia verde cu un umar gol cred ar fi fost alegerea mea. Pe cat de cuminte pare, pe atat de seducatoare este.

Perechea de sandale cu care se potriveste rochia este asa cum arata in imagine: cu tocuri inalte si baretute subtiri negre si aurii.

Rochie din dantela cu un umar gol

Rochii cu umerii goi pentru bal


Iti mai ramane doar sa adaugi rochiei un machiaj adecvat si cateva accesorii finute, un zambet larg si seara ta o sa fie perfecta!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By MILA Zed

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.