Setari Cookie-uri

Rochii cu choker: noile tendinte chic

Rochii cu choker pentru cele mai simple dintre noi, care nu poarta bijuterii, dar nici nu vor sa isi lase dezgolite decolteul prea amplu sau gatul.

Revenirea in tendinte a chokerului, accesoriul pe care il stim inca din copilarie, a produs o adevarata isterie in randul doamnelor si domnisoarelor din Romania.

Ca era vorba de o rochie eleganta, o bluza cu umerii goi sau o camasa office, choker-ul (din plastic, dantela, piele, catifea sau siret) era nelipsit de la gatul femeilor.

Acum este la moda rochia cu choker. Eleganta sau casual, rochia cu choker isi face loc in topul preferintelor datorita faptului ca este usor de purtat si alegerea tinutei nu mai rapeste atat de mult timp din vietile noastre.

Rochie eleganta cu choker

Rochia eleganta si rochia sexy sunt cele mai in masura sa aiba choker. Un choker care sa creasca nivelul de sex-appeal si sa infrumuseteze tinuta fara sa mai fie nevoie de alte accesorii.

Rochia neagra cu choker este alegerea ideala pentru petrecerile din club si evenimentele la care se aduna toata lumea buna din oras, iar tu trebuie sa fii cea mai tare.

Citește și:

Rochie cu choker eleganta

Vezi mai multe modele de rochii cu choker

Rochie din dantela cu choker

Rochia din dantela crosetata cu choker este o piesa vestimentara casual-eleganta.

Daca o porti cu sandale joase sau espadrile si palarie, outfit-ul tau ar intra in categoria tinutelor pentru festival, dar daca preferi sa o porti cu pereche de sandale cu toc, o sa ai un outfit elegant care te ajuta sa ramai in zona ta de confort.

Rochie cu choker din dantela

Rochie cu choker din dantela crosetata

Rochie tricou cu choker

Pentru ca rochia tricou ramane in tendinte, am gasit si modelul cu choker atasat.

Este un model casual care se poarta cu pantofi sport sau incaltaminte cu talpa joasa, dar, asa cum ne este prezentat in imagine, se potriveste cu incaltamintea eleganta, cu toc.

Imbrac-o cu atitudinea corespunzatoare.

Rochie tricou cu choker

Vezi si alte rochii tricou cu choker

Rochie cu siret si choker

O piesa atat de eleganta, de feminina si de finuta este rochia cu choker si decolteu mascat cu siret.

Citește și:

Oricat de tentata as fi sa o port cu sandale joase, delicatetea ei nu ma lasa sa vad altceva in afara de o pereche de sandale nude cu tocuri subtiri.

Doar cerceii mai pot veni in completarea tinutei ca sa fie totul perfect.

Rochie cu choker

Gaseste modelul preferat de rochie cu choker


Rochiile cu choker sunt ideale pentru acelea dintre noi care nu (prea) poarta bijuterii, dar atunci cand imbraca o rochie incearca sa isi acopere cumva decolteul amplu si gatul.

Vezi cum poti introduce chokerul in tinutele office!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/MaxFrost

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.