Setari Cookie-uri

Rochii elegante si pretioase de vara: cum le porti in tinute casual

Trebuie sa recunosc ca imi place directia in care merge moda. Confortul incepe sa concureze cu latura estetica. Si limitele dispar sau sunt adaptate. Se poarta clutch-ul pretios in tinute casual, se poarta adidasii si pantofi sport la tinute elegante si se poarta rochiile ce altadata erau de seara, chiar si in tinutele de zi cu zi.

Asa ca azi am ales cele mai chic rochii pretioase de vara pe care nici n-ai fi visat sa le porti ziua, in amiaza mare, acum cativa ani! De ce? De ce nu? De ce sa nu fii feminina si eleganta, sofisticata si atragatoare?

Rochia din dantela, rochia din satin, rochia cu paiete. Erau exclusiv rochii de seara, rochii de petrecere sau pentru evenimente ce necesitau dress-code black-tie. Ei bine, acum poti alege o rochie pretioasa de vara si daca mergi la film sau prin parc.

Rochii pretioase de vara in texturi elegante pentru tinute de zi

Secretul este sa alegi accesorizare cat mai neutra, de zi. Rochia cu paiete arata impecabil cu sandale nude, flats sau cu toc. Sau cu sandale etno, cu franjuri si aplicatii.

Rochia din dantela tip furou nu ar fi vazut lumina zilei, decat la finele vreunei petreceri, dimineata. Acum poti s-o porti ziua, cu pantofi sport, espadrile si o coronita din flori sau papuci cu volane!

Citește și:

Cat despre rochia din satin, ea este noutatea in materie de rochii pretioase de vara! Acest model de rochie tip sacou masculin sau tip blazer arata bine cu flats androgini, pantofi-sport sau pantofi cu toc.

Rochii pretioase de vara din texturi elegante

Vezi rochie nude cu paiete Vezi rochia dantelata tip furou Alege rochia tip sacou din satin

Cum porti rochia lunga in tinute de zi

Pai cum s-o porti daca nu cu atitudine? Rochiile maxi, lungi nu sunt ceva neobisnuit. Pana la urma ce-ar fi vara fara rochii vaporoase, flu-flu? Insa modelele de rochii pretioase de vara din materiale elegante sunt cat se poate de noi!

Rochia maxi din voal si dantela e perfecta in tinuta Boho, alaturi de espadrile, papuci sau sandale flats. Rochia cu drapaj si slit pe mijloc se potriveste cu pantofii cu toc sau cu sandalele fine cu toc, ori flats.

Preferata mea trebuie sa fie aceasta rochie neagra din voal dantelat. Rochia transparenta este prilejul perfect de a asorta hot pants din denim sau jeansi boyfriend, alaturi de bocanci de vara si tenisi.

Citește și:

Cum porti rochia lunga in tinuta de zi

Vezi rochia maxi din voal Aici e rochia cu slit! Vezi rochia transparenta pentru jeansi!

Cele mai sexy rochii cu volane pentru tinute zilnice

Exista ceva mai feminin decat rochia cu volane? In materie de rochii pretioase de vara, aceste variante sunt cel mai usor de purtat ziua.

Rochia alba cu volane arata senzational chiar si la birou, alaturi de pumps nude. Rochia satinata cu volane, tip spaniol poate fi completata de sandale cu platforma iar rochia scurta cu imprimeu poate fi purtata atta la birou cat si casual, cu pantofi cu toc kitten sau balerini.

Cele mai sexy rochii cu volane

Vezi rochie cu volane asimetrice Aici rochia tip flamenco sexy! Rochia cu volane si imprimeu

Sigur, ar mai fi variante de rochii pretioase de vara ce pot fi asortate cu usurinta in tinutele de zi, fie ele business sau sport-casual. Secretul este sa alegi accesoriile cat mai simple, cat mai “de zi” si cat mai neutre.

Citește și:

Sursa foto front page – Kaci Baum/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.