Setari Cookie-uri

Rochii lungi în culori tari: perfecte pentru ocaziile speciale dar și în ținutele de zi

Dacă este despre ceva sezonul rece ce vine, atunci este despre curaj. Curajul de a fi femeie. De a fi sexy, de a ieși în evidență. Și ce spune mai mult feminitate asumată, îndrăzneață și sex-appeal decât o rochie într-o nuanță tare? Ai ghicit, astăzi aduc în prim-plan cele mai șic rochii lungi în culori tari.

În toamna și iarna ce vin se poartă mult lungimea până în pământ. Lungimea maxi, a rochiilor de odată, demult i-a cucerit pe designeri și au propus-o la multe rochii, fuste, paltoane și panmtaloni. Vezi colecțiile Giambattista Valli, Valentino sau Derek Lam în acest sens.

Vei vedea că dai de rochii maxi în culori intense, de amplitudine și fluiditate. La Valentino, de exemplu, vei găsi multe rochii lungi în culori tari, completate adesea de paltoane și pelerine în același stil, de parcă ne-am trezit în plină Epocă Victoriană.

La Prabal Gurung vei da de rochii lungi colorate, satinate sau cu irizații de metal topit, adesea cu bie-uri asimetrice, ce cad în falduri diafane, feminine, prețioase. Și tot la el vei găsi rochii lungi în culori tari completate de șlițuri adânci, inserții de texturi sexy, precum dantela sau materiale prețioase, precum blana.

Citește și:

rochii lungi ample cu șliț crăpătură Vezi sugestii de rochii lungi cu șliț

Aceleași culori tari le găsești la Sportmax pe rochii lungi, satinate, dar cu un vibe casual, relaxat, iar la Valli vei mai da și de transparențe și volane feminine, senzuale, eterice. Tot la Valli și la Brock Collection vei întâlni rochii lungi în culori tari, cu imprimeuri romantice, florale, senzuale. Așadar, să tot porți rochii maxi în culori intense, fie ploaie, fie vânt, fie vară, fie iarnă! Descoperă și ce sugestii de rochii lungi colorate îți propun eu și cum să le porți!

Poartă rochii ce îmbină toate culorile intense în această toamnă-iarnă!

De la roșu (mult roșu, intens, pur, amintind de maci, sau către ruginiu și sângeriu sau roșu murdar) până la roz prăfuit, delicat, pastelat. De la fuchsia strident, până la cyclamen, atât de materiale semi-transparente, cât și pe texturi cu irizații metalice, lucioase. De la verde-smarald, până la verde-praz și fluorescent. De la oranj intens, până la Sienna și corai, suav, feminin.

Citește și:

De la albastru cobalt până la bleu și turcoaz. De la lila deschis, rafinat, până la violet intens. De la galben-pai până la muștar sau galben acid ori fluorescent. Ai de unde alege când vine vorba de rochii lungi în culori tari, în acest sezon!

Jurnalul unei shopaholice, rochii lungi în culori tari, rochii lungi colorate, rochii maxi în culori intense

Alege rochii lungi în culori tari de aici

De la texturi metalice, până la transparențe. De la pliuri și pliseuri, până la falduri ce curg elegante sau volane senzuale. De la șlițuri adânci, până la decolteuri sexy. De la mâneci ce atrag atenția la spate gol.

Să tot porți rochii lungi colorate, chiar dacă vremea nu va fi de materiale vaporoase! Ai multe sugestii de asortare și accesorizare pentru minunatele și senzualele rochii maxi în culori intense, mai jos sau mai sus - peste tot dacă e să mă întrebi pe mine :P.

Citește și:

Rochii lungi în culori tari în acest sezon: vezi ce stilizări și asortări sunt IN

Dacă vara îți mai vine să porți rochii lungi în culori tari, materiale fluide, vaporoase, decolteuri, șlițuri și voaluri sau mătase, vei zice că iarna sau toamna nu sunt tocmai anotimpuri de astfel de experimente stilistice! Și totuși combinațiile vestimentare pe care le poți face sunt nenumărate și te pot ajuta să inserezi în ținutele tale modele de rochii lungi colorate.

Desigur, rochiile lungi, vaporoase, colorate, pot fi sugestii fabuloase de cocktail, de seară sau de ocazie. Aici îți permiți să asortezi sandale sau pumps, o haină de blană și un clutch, căci vei sta înăuntru. Dar dacă vrei să porți rochii maxi în culori intense și ziua, când poate ești expusă condițiilor meteo nefavorabile, ce te faci? Ei bine, creatorii de modă și stiliștii au venit cu sugestii tare frumoase!

Citește și:

rochie lungă amplă maxi în culori tari Vezi mai multe modele

Poți asorta rochii lungi în culori tari cu haine de blană, cojoace, pelerine și cape lungi, cu paltoane și chiar geci Parka, sau Poufa, cu șaluri lungi, din stofă de lână, în layere, chiar, cu tricotaje călduroase! Și le poți purta cu pantofi, ghete, botine (cu ciorapi și șosete groase, la vedere), ba chiar cu cizme lungi, peste coapse!

Scuză nu există, după cum vezi, să porți și tu rochii lungi în culori tari în sezonul rece viitor. Opțiuni la modă să tot fie, la fel și culori cu care să fii prietenă! Despre asortare și confort, nu mai încape vorbă! Așa că, îți urez mult curaj! Să cucerești lumea!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.