Setari Cookie-uri

Rochii albe si pantofi pentru o nunta cu buget redus

As face si maine nunta doar de dragul de a imbraca cea mai frumoasa rochie de mireasa. O rochie alba, simpla, care cade lejer pe trup, si este ieftina.

Nu, nu ma grabesc sa ma casatoresc, am o relatie stabila in care respectul si increderea sunt punctele forte, ne-am facut planuri pentru tot restul vietii petrecut impreuna, insa vrem sa mai asteptam putin pana ne punem la punct cariera. In schimb, se casatoresc prietenele mele si asta este momentul in care incep sa ma visez si eu in rochia de mireasa.

Le aud pe toate ca se plang pentru ca rochia costa mult prea mult, dar ca nici nu isi pot indrepta atentia catre unele mai ieftine pentru ca nu gasesc ceva pe placul lor.

Hmmm... Oare? Eu ma indoiesc!

De cand scriu in acest jurnal, am "rasfoit" sute de magazine online si am vazut mii de rochii albe cu care mi-am facut cele mai frumoase scenarii de nunta. In ziua de azi, rochia de mireasa nu mai este ce-a fost odata. A capatat alte dimensiuni, alte forme si, inclusiv, alta culoare. Nu-s de acord! Rochia de mireasa trebuie sa fie neaparat alba!

Citește și:

Cat despre pret, daca nu vrei o rochie cu cristale, perle sau cine stie ce alte pietre pretioase, gasesti fara probleme rochia perfecta la un pret decent. Gasesti cateva exemple mai jos:

Rochie alba din dantela

Rochia alba din imaginea alaturata ma face sa visez la o nunta ca-n povesti desfasurata la malul marii. Sau, imi imaginez ca sunt o mireasa in mediul rural si petrecerea de nunta are loc intr-un spatiu deschis, pe o campie, la o ferma cu o curte imensa.

Sandalele nude, buchetul din flori de camp si o coronita pe cap sunt accesoriile care completeaza perfect tinuta boho style.

Rochii albe de nunta

Rochie din dantela Sandale nude

Rochie alba cu volanase

Se mai spune despre rochia de mireasa ca trebuie sa fie lunga. Eu una asa-mi doresc sa fie rochia cu care pasesc in fata altarului la bratul viitorului sot.

Nu tin sa fie o rochie cu trena sau cu crinolina, vreau mai degraba sa pice lejer pe corp si sa-mi ofere libertate si incredere in mine.

Citește și:

Rochia din imagine + sandalele metalice alcatuiesc tinuta in care pot radia de fericire in ziua nuntii mele.

Rochii albe cu volane

Rochie cu volane Sandale metalice

Rochie alba pentru cununia civila

Am inteles ca la cununia civila nu este obligatoriu sa porti o rochie alba. Mai mult, cica o poti inlocui cu o salopeta eleganta, cu pantaloni sau fusta.

Mie, insa, mi-ar placea sa imbrac rochia alba si la starea civila, dar sa fie o rochie simpla. Cum este, spre exemplu, cea din imaginea alaturata. Este fix ce imi trebuie mie.

Ii adaug o pereche de sandale argintii (consider ca sandalele sunt mai usor de suportat in picioare o zi intreaga) si ma simt pregatita sa fiu cea mai eleganta mireasa.

Rochii pentru cununia civila

Rochie cu maneci scurte Sandale Mihaela Glavan


Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ Kryvenok Anastasiia

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.