Setari Cookie-uri

Rochii de mireasa de vara: urmeaza sa te casatoresti in sezonul cald?

Daca ai ajuns aici, inseamna ca urmeaza sa te casatoresti in sezonul cald. Si daca urmeaza sa fii mireasa vara, sigur vrei sa fii cea mai frumoasa! Te ajut cu cateva sugestii de rochii de mireasa de vara, din care sa iti alegi preferata in functie de stilul tau, de silueta si de buget! Esti gata?

In ceea ce priveste cele mai importante tendinte de primavara-vara 2018 la rochii de mireasa, se poarta elemente precum penele, capele si trenele. Se poarta umerii mangaiati in dantela si se poarta liniile opulente, pline de rafinament.

Trendul bridal in vara lui 2018 nu o va imbraca doar pe Meghan Markle! Daca si tu vei fi mireasa, vei alege din aceleasi linii din care si ea va alege. Si am zis despre viitoarea sotie a Printului Harry pentru ca, la capitolul rochii de mireasa de vara, cuvantul-cheie este regalitate!

Finete, rafinament, pretiozitate, feminitate, opulenta, toate completate de diafan, eteric, senzual, ludic. Daca vei fi mireasa vara, ai de unde alege rochii de nunta sexy! Pentru ca toate sunt, fara doar si poate, superbe! Toate te vor pune in evidenta! Indiferent de croiala, de lungime sau de materialele folosite, toate rochiile de mireasa pentru vara lui 2018 sunt absolut fabuloase.

Citește și:

Alege rochii de mireasa de vara in tonuri pastelate

Pastelurile sunt in multe piese in tendinte de primavara-vara 2018. Si, iata, nu lipsesc nici din trendul bridal in vara lui 2018.

Daca esti o viitoare mireasa indrazneata, daca nu iti doresti o rochie alba de mireasa, daca vrei sa porti altceva in ziua nuntii tale, alege o rochie pastel. Roz, lila, bleu, nude sau crem sunt cateva variante de culoare potrivite de rochii de nunta sexy. Asorteaza-le cu sandale sau pantofi cu toc metalici: argintii sau aurii si alege sa porti diademe florale.

Citește și:

Rochii de mireasa de vara in tonuri pastelate

Rochii de mireasa de vara in tonuri pastelate

Daca iti doresti sa fii sexy, alege rochii de mireasa scurte sau cu decupaje

Cu siguranta daca esti mireasa vara, cantaresti bine si varianta de a purta rochii de nunta sexy. Fie ca vorbim despre rochii de mireasa scurte, fie ca vorbim despre modele cu decupaje sau decolteuri interesante, senzuale, trendul bridal in vara lui 2018 este foarte ofertant.

Rochii de mireasa scurte pentru vara

Rochii de mireasa scurte pentru vara

Asa ca am ales cateva rochii de mireasa de vara scurte sau decupate ori decoltate, din care sa iti alegi preferata. Poti alege insertii de voal, rochii fara bretele de mireasa, rochii de mireasa cu corset, rochii de mireasa cu umerii goi, rochii tip fusta ampla si top mulat sau cu fusta tip crinolina scurta si top din dantela.

Eternal Happiness 🌸🌸 #moniquelhuillier #mlbride #wedding #celebration #bridal #realbride #weddingwednesday

Citește și:

A post shared by Monique Lhuillier (@moniquelhuillier) on

Alege rochii de mireasa princess pentru o zi de neuitat

Daca vrei insa rochii de mireasa ce se incadreaza in cele mai chic tendinte de primavara-vara 2018, afla ca opulenta este cuvantul-cheie al sezonului ce vine. Chiar si la trendul bridal in vara lui 2018. Sau cu atat mai mult in ziua nuntii!

Daca esti mireasa vara ce vine, considera si o varianta de rochie de mireasa luxurianta. Bogata. Opulenta. Indraznesc sa zic ca mai aproape de rochia clasica de mireasa. Aceea fastuoasa. Ai de ales croiala de rochie de mireasa princess / royal.

Sau poate preferi rochiile de nunta sexy, cu trena. Ori poate iti doresti o rochie de mireasa sirena. Oricum ar fi, am ales cateva variante si de acest gen, pentru tine in selectia de rochii de mireasa de vara.

Alege rochii de mireasa princess

AICI rochii de mireasa royal / princess

Citește și:

Am pus laolalta cele mai senzuale si feminine tendinte de primavara-vara 2018 in ceea ce priveste rochiile de mireasa. Ba chiar ti-am pregatit si sugestii de machiaje de mireasa.

Tot ce ramane acum, este sa decizi ce fel de mireasa vei fi! Una frumoasa, fara indoiala! Insa in ce stil? Mireasa romantica in pasteluri? Mireasa nonconformista in rochii scurte? Mireasa de lux in falduri de dantela?

Daca esti dispusa sa astepti dupa colet, poti sa te orientezi si chiar alege din aceste modele de rochii de mireasa de pe AliExpress.

Sursa foto front page – Olenka Kotyk/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.