Setari Cookie-uri

10 tipuri de rochii evergreen pentru ținute office classy

Pentru acele zile când vrei să renunți la costumul clasic de fustă și pantalon pentru birou, o rochie elegantă ar putea fi o idee extraordinară pentru un outfit care pune accent pe naturalețea și stilul tău unic. Plus că vei câștiga timp cât să nu mai gândești diverse idei de mix and match, iar alegerea bijuteriilor va fi la fel de simplă.

Cu modele creative, în nuanțe vibrante sau neutre dar și cu texturi care te arată prezentabilă, rochiile office tind să devină tot mai plictisitoare. Însă sunt și excepții de la regulă, iar noi am găsit câteva ținute aparte din colecții rafinate.

Pe lângă faptul că te pun într-o lumină grațioasă, te fac să te simți extraordinar și, credem noi, asta contează și mai mult. Până la urmă recunoaștem sentimentul ăla când ești copleșită de task-uri și te refugiezi în ceva care te face să ai un sentiment de libertate. Asta ar putea fi rochia pe care ai ales-o dimineață - una care îți pună în valoare formele, dar într-un mod decent și discret cât să poți să defilezi în ea la locul de muncă, dar să fie și bună pentru a doua parte a zilei când poți avea o întâlnire programată.

Citește și:

Rochii office colorate in nuanțe electrice potrivite la locul de muncă

Atunci când alegem o rochie pe care să o purtăm la job, ținem cont, în primul rând, de buget. Asta condiționează în mare parte opțiunile noastre - însă credem că cel mai mult ar trebui să ne orientăm în decizii în baza a ceea ce ne place.

Culorile stridente, dar în tonuri mai reci, sfidătoare dar nu obositoare, business dar nu scorțoase te fac să pari îndrăzneață și denotă curaj din partea ta. Cu tăieturi dintre cele mai complexe și ambalate într-un aspect ușor ceremonios, s-ar putea ca modelele selectate de noi să fie chiar cool pentru stilul tău.

rochii office colorate

Consulta aici alte propuneri

Rochii creion de purtat la birou

Claire Underwood din House of Cards a dat câteva lecții fashion chiar și celor mai împătimite de modă dintre noi. Și nu de puține ori am înțeles că puterea stă în modul în care te afișezi, impunându-te astfel mai ușor. Acum, nu spunem să fii la fel de glacială, dar determinarea personajului este de împrumutat.

Citește și:

Cu o pereche de pantofi cu toc, cu o pereche de balerini, ba chiar și cu botine - nu uita de niște ciorapi care să completeze ca un întreg echilibrat. Scurte, midi sau lungi, petrecute sau simple, rochiile creion sunt potrivite pentru birou. Noi am ales modele uni extrem de volatile, care se potrivesc și la evenimente unde se impune un dress-code. O astfel de ținută îți va pune în evidență curbele, mulându-se perfect pe corp și păstrând o linie decentă.

rochii creion pentru birou Vezi aici alte propuneri

Practică și comodă - așa ar trebui să fie o rochie office. Nu impunem un brand sau un trend prioritar, dar sperăm ca recomandările noastre să îți placă.

Nu uita nici de accesorii. Bijuteriile și gentile sunt la fel de importante, așa că ne-am ocupat anterior și de asta astfel putând să îți facem niște sugestii și în acest sens. Modele de genți office sau cele mai frumoase genți de purtat la un prânz de afaceri - ai ce să alegi și de unde, deci nu te teme că nu ai acoperită secțiunea asta. În ceea ce privește cerceii sau lănțișoarele se poartă simplitatea, dar colierele statement romantice rămân o opțiune valabilă.

Citește și:

Sursa foto Front Main:pexels

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.