Setari Cookie-uri

Rochii office simple: varianta perfecta oricand!

Eu lucrez de acasa. Asa ca tinuta mea office este adesea extrem de casual, daca nu cumva uneori este posibil sa ma trezesc la birou, direct in pijamale. Pentru momentele “serioase” de business, insa, aleg tinute smart-casual sau business-casual. Tocmai de aceea prefer sa aleg combinatii de camasa si jeans, pantaloni la dunga si bluze casual sau rochii office simple.

Sigur, imi plac mult si modelele de rochii business elegante, insa consider ca tinuta perfecta de purtat la job sau la o intalnire de afaceri este genul de rochie simpla dar de efect.

Asta si pentru ca modelele de rochii office simple sunt versatile. Si sunt “panza” perfecta pe care sa alegi accesorizarea dorita, fara sa risti o incarcare a tinutei. In plus, daca alegi modele de rochii versatile, le poti purta la mai multe ocazii, si in mai multe stiluri.

Pentru ca sunt sigura ca multe femei cauta modele de rochii office simple, care sa nu le dea batai de cap, dimineata in fata oglinzii, inainte de job, sau inainte de o intalnire de business, am cautat variante cat mai variate. Elementul pe care il au in comun este, poate, lungimea midi. Aceste rochii midi de purtat la birou te vor scoate in evidenta prin simplitatea lor, prin liniile elegante si pline de rafinament.

Citește și:

Alege rochii office simple in tonuri pastelate

Pentru ca este sezonul tonurilor pudrate, cremoase, pastelate, alege rochii business elegante in nuante soft, pastel. Rozul prafuit, bleul-gri, lila-ul pot fi optiuni pentru tinuta perfecta de purtat la job.

Aceste rochii midi de purtat la birou se imbina ideal cu stiletto sau cu balerini cu varful ascutit, in nuante neutre, de preferat: nude, crem, gri, tonuri metalice. Evita combinatia ton sur ton la birou, daca alegi roz, lila, bleu, vernil sau alte nuante pastelate in rochite! Nu de alta, dar vrei sa eviti look-ul de... bomboana fondanta, cand vrei sa o arzi serioasa si sobra. ;)

Modele de rochii business cu detalii interesante de croi

Cine a spus ca daca alegi rochii office simple, vrei sa fii trecuta cu vederea? Poti alege rochii business elegante si modele de rochii versatile cu detalii interesante de croiala.

Citește și:

Nu e necesar sa fie mult, sa fie incarcatura. Ci pur si simplu sa alegi tinuta perfecta de purtat la birou, cu o rochie ce atrage atentia atat prin simplitate, cat si prin elemente eye-catching, fara a fi opulente. Am ales cateva rochii midi de purtat la birou, cu elemente interesante de croi, ramanand in acelasi timp simple, basic. Gandeste-te la rochia cu braul cu funda, sau la rochia cu micul drapaj in talie. Simple, dar de efect, nu?

Rochii pana la genunchi sau rochii office midi

Dupa cum spuneam, mi se pare ca modelele de rochii midi de purtat la birou sunt perfecte. Lungimea aceasta este feminina, senzuala, misterioasa, sexy, fara a fi prea expusa, prea la vedere. In plus, se potriveste atat la rochiile croite drept, tip sac (a cincea rochie), si la rochiile in stilueta A-line (a doua si ultima) dar si la rochiile creion, atat de chic in acest sezon (rochia a treia, de exemplu).

Citește și:

Opteaza mereu pentru rochii office simple

Vezi rochii office simple

Ideea este, de fapt, cand alegi rochii office simple, sa nu alegi monotonia. Sa alegi rochii business elegante, fara a opta pentru opulenta. Sa alegi rochii midi de purtat la birou, fara a pica in extrema dress-code-ului sobru, aspru.

Tinuta perfecta de purtat la birou este simpla, dar are totusi acel ceva. Fie ca este un element interesant de croiala, fie o culoare nonconformista. In plus, cand alegi modele de rochii versatile, vei optimiza si bugetul si timpul, intrucat le vei asorta accesorii atat de usor!

Sursa foto front page – Zohre Nemati/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.