Setari Cookie-uri

Rochii office de toamna care merita achizitia

Daca in dimineata asta nu v-ati trezit ca sa ajungeti la festivitatea de deschidere a noului an scolar, inseamna ca ceasul a sunat mai devreme ca sa va anunte ca a inceput o noua saptamana de munca. Ce spuneti, sunteti pregatite?

Ca sa prindeti putin elan, si eu odata cu voi, propun sa incepem aceasta frumoasa saptamana de toamna cu o mica sesiune de shopping. Stiu, se spune ca nu e bine sa dai bani lunea, insa este cineva aici superstitios?

Eu nu sunt, asa ca nu o sa ma abtin de la achizitionarea unui nou articol vestimentar care imi lipseste din garderoba si de care stiu sigur ca o sa am nevoie toamna asta.

Rochii office elegante

Rochia office este o piesa vestimentara care, din pacate, mie imi lipseste din garderoba si de care am nevoie urgent. Asta deoarece sunt de parere ca o femeie ajunsa la varsta de 30 de ani trebuie sa detina cel putin un model de rochie office, iar eu nu am de niciun fel.

La o cautare rapida in magazinele online, privirea mi-a fost bucurata de zeci de modele de rochii office, atat pentru genul meu, cat si pentru femeile business.

In colajul de mai jos sunt reprezentate rochiile office elegante, rochiile ideale pentru femeile de afaceri, pentru acelea dintre voi care stau mai mult in sedinte si merg des la intalniri in interes de serviciu. Ah, si pentru voi purtatoarele de stiletto.

Citește și:

Rochii office de toamna

Rochie office din material dantelat Rochie office din stofa Rochie office in clos

Rochii office de toamna

Cat despre rochiile office pentru stilul si gustul meu, acestea au un pic din stilul elegant si un pic din stilul casual. Rochia cu imprimeu floral din imaginea de mai jos reprezinta cel mai bine un astfel de model. Este o rochie care se poarta cu tocuri, dar care se potriveste de minune si cu espadrile, balerini, sandale cu talpa joasa sau cu platforma, chiar si tenisi.

Dar ce trebuie sa avem in vedere acum daca suntem pregatite sa alegem o rochie office este ca aceasta sa fie de toamna, mai exact sa fie confectionata dintr-un material ceva mai gros si sa aiba manecile trei sferturi sau lungi. Sau sa poata fi purtata cu camasa pe dedesubt.

Daca stilul tau de zi cu zi este super sexy, atunci opteaza pentru rochia office midi, cu maneci lungi si decolteu. De ce nu? Uneori se merita sa indraznesti.

Citește și:

Rochii office de toamna

Rochie office cu decolteu Rochie office cu imprimeu Rochie office neagra

Pentru alte tinute office de toamna, inspira-te din materialele noastre - "Cum poti fi sexy la birou pastrand decenta" si "Tinute office de toamna: ce sa alegi".

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Roman Samborskyi

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.