Setari Cookie-uri

Ce rochie sa porti ca domnisoara de onoare

Am pornit in cautarea rochiei perfecte pentru toate tinerele care se pregatesc sa fie domnisoare de onoare in urmatoarea perioada.

Am fost de cateva ori domnisoara de onoare, insa recunosc ca mi s-a parut de fiecare data o responsabilitate mare, care mi-a adus emotii si stres.

In ziua evenimentului, bineinteles ca mi-am dat seama ca nu e chiar atat de greu de interpretat acest rol, pentru ca mireasa este mai atenta la detalii decat si-ar fi inchipuit si ca tot ce imi ramane mie de facut este sa zambesc frumos in toate pozele alaturi de ea si sa ii intampin cu caldura pe invitati. Zis si facut!

Stresul cel mai mare cred ca a venit odata cu cautarea rochiei perfecte. Au fost nunti la care am fost singura domnisoara de onoare si nunti in care eu si alte cateva prietene ne-am imbracat la fel. De fiecare data mi-a fost greu sa ma decid ce vreau sa port ca sa arat senzational. Nu mint cand spun ca am apelat la croitoreasa pentru ca magazinele in care intram nu imi satisfaceau gusturile, iar de cativa ani m-am decis sa imi pun toate increderea in magazinele online. Si bine am facut!

Citește și:

Asa ca pentru acelea dintre voi care au fost desemnate domnisoare de onoare am cateva propuneri care sper sa va placa la fel de mult cat imi plac mie.

Rochie din dantela in clos

Rochia din dantela in clos se numara printre rochiile clasice alese de domnisoarele de onoare atunci cand nu li se impune un model anume.

Mi-a placut in mod deosebit cea din imagine, pentru ca este o rochie care emana caldura, senzualitate, delicatete si romantism.

Rochii din dantela

Vezi oferta de rochii pentru evenimentele deosebite

Rochie din dantela asimetrica

A fost o perioada lunga in care innebunisem cu rochiile asimetrice si, de ce sa nu recunosc, imi plac si in prezent. As alege oricand o astfel de rochie pentru un eveniment important cum este nunta, in cadrul caruia eu sunt domnisoara de onoare.

Modelul din imagine este un model care face femeia sa se simta cuminte si provocatoare in acelasi timp.

Citește și:

Rochii pentru domnisoare de onoare

Vezi mai multe rochii din dantela

Rochie cu umerii goi

Genul meu de rochie pentru ocazie: lunga, cu crapatura pe picior si cu umerii goi.

Rochia care imi da un plus de incredere atunci cand o imbrac, rochia care ma ajuta sa ma trasnsform intr-o femeie fatala si cu care stiu sigur ca as fi in centrul atentiei, dupa frumoasa mireasa.

Rochii cu umerii goi

Alege modelul care ti se potriveste cel mai bine

Rochie lunga cu decolteu

Cele mai multe dintre noi opteaza pentru rochia lunga atunci cand merg la o nunta, mai ales atunci cand sunt domnisoare de onoare. Nimic gresit, si eu as face la fel, doar ca o rochia precum cea din imaginea alaturata se potriveste fetelor inalte.

Este o rochie de printese, o rochie cu care ai putea chiar sa eclipsezi mireasa, chiar daca nu iti doresti asta.

Rochii lungi de seara

Alege o rochie lunga care te pune in valoare


Acum ca ai ales rochia perfecta, iti mai ramane sa faci programare la salonul de infrumusetare si sa te inarmezi cu multe zambete si multe imbratisari.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Aliaksei Smalenski

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.