Setari Cookie-uri

Rochii de vis in care sa ne gaseasca petrecerea de Craciun

Rochia pe care urmeaza sa o imbraci la petrecerea de Craciun trebuie sa fie eleganta, cat de cat decenta, in nuante de rosu si de verde. Rochia de Craciun nu are voie sa fie nici prea scurta, dar nici prea decoltata, ci trebuie sa fie ceva ce place atat seniorilor, cat si copiilor si persoanei iubite. Iata la ce m-am gandit eu:

M-am gandit la cateva rochii din materiale placute la atingere si calduroase in acelasi timp, la modele cu maneci lungi si lungimea fustei medie. M-am gandit la rochii care sa fie pe placul tuturor, in primul rand al tau, in care sa te simti seducatoare, dar si o persoana mai buna, mai blanda si mai iubitoare. Pentru ca, sa nu uitam, Craciunul este o sarbatoare sfanta si trebuie intampinata cum se cuvine - cu dragoste pura si caldura sufleteasca.

Rochie din catifea rosie

Petrecerea de Craciun se tine acasa la parintii tai unde vor fi invitate mai multe rude? Atunci ar trebui sa iti indrepti atentia catre o rochie care sa le arate ca tot fetita lor esti.

Rochia din catifea rosie prevazuta cu volane, maneci lungi si guler inalt. Este o rochie care le va arata celorlalti ca te-ai transformat intr-o femeie frumoasa, dar ca ti-ai pastrat inocenta si dragalasenia.

Citește și:

Rochie din catifea rosie

Vezi si alte rochii de Craciun

Rochie in clos verde cu negru

Mi-as dori sa sarbatoresc Craciunul in aceasta minunata rochie in clos. Sa cant colinde, sa fac cadouri, sa imbratisez cu dragoste, sa ciocnesc un pahar de vin rosu, sa rad cu sufletul... cam asta este imaginea pe care o am cu mine imbracata in aceasta rochie.

Verde ca bradul si negru catifelat ca eleganta.

Rochie in clos

Alege alt model de rochie

Rochie eleganta cu broderie

Nu as putea sa vorbesc despre rochiile de Craciun fara sa prezint si o rochie cu broderie. O rochie bodycon neagra cu broderie florala in nuante de rosu si verde - este modelul ideal pentru petrecerea de Craciun organizata de firma la care lucrezi sau daca esti invitata in oras, la restaurant.

Pantofii stiletto, palaria si paltonul lung pana la glezna nu ar trebui sa lipseasca din compozitia outfit-ului.

Rochie eleganta cu broderie

Alege o rochie care ti se potriveste

Citește și:

Rochie din catifea petrecuta

Si visiniu este o nuanta care ne duce cu gandul la sarbatorile de iarna, indeosebi la Craciun. Catifea visinie... ce minunatie!

Unele dintre noi aleg sa petreaca seara de Craciun in oras, la una dintre numeroasele petreceri organizate de cluburi si de pub-uri, asa ca pentru o astfel de ocazie m-am gandit sa prezint rochia din catifea petrecuta.

Rochie petrecuta din catifea

Rochii elegante de Craciun

Rochie bodycon verde

Ma gandeam sa pastram rochia verde cu croiala bodycon pentru petrecerea de Craciun organizata de parintii lui.

Crede-ma cand iti spun ca te vor iubi instant dupa ce te vor vedea atat de eleganta, atat de finuta si de delicata. Chiar daca de zi cu zi porti doar blugi si pantofi sport, de Craciun trebuie sa faci un efort si sa iti pastrezi echilibrul pe tocurile pantofilor stiletto, pentru ca rochia asta iti va aduce un sot in curand.

Citește și:

Rochie eleganta verde

Rochii pentru petrecerea de Craciun


De Craciun poti sa combini puloverul calduros si pufos de care te-ai indragostit cu o fusta cu broderie. Va rezulta o tinuta de sarbatori inspirata pentru care vei primi multe complimente.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By LightField Studios

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.