Setari Cookie-uri

Rochia Empire pune rafinamentul pe podium

Rochia Empire este pentru tine! Pentru tine, femeia rafinata si delicata, femeia cu un simt estetic parca mult prea dezvoltat pentru lumea in care traim. Meriti sa stralucesti in orice moment al zilei, si in special la evenimentele la care toti se inghesuie sa te invite. De ce? Pentru ca esti o diva!

Eu... imi doresc ca macar o data in viata sa ma prezint la un eveniment ca o diva. Imi propun asta cu fiecare ocazie ivita, insa cum se face ca parca niciodata nu imi iese. De fapt, stiu cum se face: las mereu alegerea tinutei pe ultima suta de metri si atunci cand incep sa caut nu gasesc ce imi doream, renunt la ideea de a merge la coafor si nici la prietenele care stiu sa machieze ca profesionistii nu mai apelez. Imi asum, nu am voie sa ma plang, dar daca tot am magazinele online care imi stau la dispozitie 24 din 24 de ore, zic ca am sanse ca la cele doua nunti din 2018 la care urmeaza sa merg sa ma prezint ca o diva.

Una dintre tinutele mele de vis este alcatuita dintr-o rochie empire, sandale cu toc si bareta prevazuta cu mici pietre stralucitoare. In online am vazut niste modele de rochii empire care m-au lasat fara replica. Cum spune reclama, prea frumoase ca sa fie adevarate.

Citește și:

Rochie Empire cu broderie cu strasuri

Este magica. Rochia Empire cu broderie cu strasuri este rochia de printesa la care orice fata viseaza. Abia daca imi gasesc cuvinte sa o descriu. Dar nici ca are nevoie de descriere.

Tot ce pot spune este ca, indiferent la ce eveniment alegi sa o porti, localul trebuie sa fie un palat, un castel sau cel mai sofisticat restaurant din oras. In ea vei fi cea mai seducatoare printesa din cate au vazut ochii curiosilor.

Rochie Empire cu aplicatii stralucitoare

Rochii Empire de printesa

Rochie Empire cu volanase

Daca toti te cunosc drept femeia puternica si independenta, femeia cu un simt estetic puternic dezvoltat, atunci rochia Empire cu volanase si croi mulat este ce trebuie sa porti la urmatorul eveniment important la care esti invitata. Transforma orice local intr-un podium de moda si adu stralucire in incapere.

Nu te lasa intimidata de privirile celorlalti invitati care nu te vor slabi toata noaptea, tu bucura-te si arata-le ce inseamna sa ai cu adevarat incredere in tine.

Citește și:

Rochie Empire neagra

Alege alta rochie Empire

Rochie Empire cu tul

Daca ti s-a propus sa joci rolul de domnisoara de onoare, rochia Empire visinie cu tul este ce ai nevoie ca sa fii a doua cea mai frumoasa dupa mireasa (este momentul ei, trebuie sa o lasi sa fie in centrul atentiei).

Croiala din zona bustului si decolteul sunt detaliile care duc cu gandul la rochiile purtate de zeitele Greciei Antice, iar crapatura de pe picior te transforma in cea mai indrazneata zeita. Ce zici, te risti?

Rochie Empire lunga

Rochii Empire pentru orice ocazie

Rochie Empire stralucitoare

Stiu ca iti doresti sa te prezinti ca o diva pe covorul rosu, printre multele mele dorinte indraznete, aceasta este una dintre ele. Stiu exact ce ne poate ajuta sa ne atingem scopul. Este vorba de rochia Empire nude cu aplicatii stralucitoare.

Lunga pana in pamant, mulata pe talie, cu umerii goi si cu croiala lejera - toate astea fac din rochia Empire rochia perfecta.

Citește și:

Rochie Empire nude

Modele rochii Empire

Rochie Empire cu push-up

Atunci cand vreau sa port o rochie cu umerii goi, caut un model cu push-up care sa imi infrumuseteze decolteul. Asa am dat peste rochia Empire cu push-up si crapatura pe picior, cu umerii goi si material incretit in talie. Este neagra si este perfecta daca urmeaza sa fii nasa la o nunta sau daca la evenimentul la care intentionezi sa o porti printre invitati se numara Andreea Marin, Iulia Vantur, Irina Mohora, Anca Serea, Albertina Ionescu sau Ducesa de Cambridge.

Rochie Empire cu umerii goi

Oferta rochii Empire


Bucura-te mai mult ca niciodata ca esti femeia, pentru ca asta te face o fiinta divina, superba, care merita sa se bucure de toate frumusetile lumii.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Gabriel Georgescu

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.