Setari Cookie-uri

Rochii sport-casual ideale pentru concediu

Mi se intampla sa pun in bagajul de vacanta haine pe care le port aproape deloc in viata de zi cu zi. Este una singura care-mi ramane aproape in orice moment: rochia sport-casual, fara de care as sta vara tot imbracata in pantaloni.

Ca orice femeie, am acasa cate un model de rochie din fiecare stil, insa doar cele din categoria sport-casual se intampla sa paraseasca dulapul.

Pentru concediul de anul acesta, am facut o selectie noua de rochii cu care sa dam bine in pozele de pe retelele de socializare, dar si in care sa ne simtim cu adevarat bine.

Rochie tip tricou

Daca am un sifonier plin cu tricouri, inseamna ca nu se supara nimeni daca o sa am si unul plin cu rochii tip tricou. Pentru ca rochia tip tricou este ceva ce as purta zi de zi.

Este ceva ce ma face sa cred ca asa ma imbrac de obicei si nu imi da timp sa ma preocup de faptul ca nu port pantaloni. Intr-un concediu care inseamna multe ore de mers pe jos, rochia tip tricou este fara doar si poate o alegere inspirata.

Rochii tip tricou

Vezi mai multe rochii tip tricou

Rochie tip camasa

Ca si rochia tip tricou, rochia tip camasa este perfecta pentru gusturile mele.

Citește și:

Unde mai pui ca este si la mare cautare in zilele noastre, asa ca ai toate motivele sa iti achizitionezi si tu una.

Diferenta dintre rochia tip camasa si rochia tip tricou este ca prima poate trece repede de la stilul sport-casual la cel casual-elegant.

Trecerea se face odata cu schimbarea incaltamintei, de la tenisi sau espadrile, la sandale si pantofi.

Rochii tip camasa

Mai multe modele de rochii-camasa

Rochie sport-casual lunga

Cand vad o rochie lunga cu snur in talie, din bumbac, simt ca si cum as fi crescut cu genul asta de rochie.

Rochia din imagine este modelul clasic de rochie sport-casual, pe care cel mai probabil fiecare dintre noi l-a purtat la un moment dat.

Nu a disparut niciodata din magazine si am vazut-o de la an la an atat pe fetele de la noi, cat si pe bloggeritele de peste hotare.

Rochii sport casual

Alege modelul preferat

Rochie cu umarul gol

Tin minte rochia sport-casual cu umarul gol. Am avut doua, mi-a ramas una. Imi place si in prezent, de aceea am ales pentru prezentarea mea un model care sa ofere si mai multa culoare concediului.

Citește și:

La fel, rochia cu umarul gol se potriveste perfect cu tenisii tai preferati, insa o pereche de sandale cu toc sau cu platforma abia asteapta sa vina in combinatie.

Rochii cu umerii goi

Gaseste modelul care ti se potriveste

Rochie cu decolteu

E rochia pe care o iei cu tine la birou, e rochia pe care o iei cu tine in parc si la intalnirile cu cea mai buna prietena si e rochia pe care o iei cu tine cand faci cumparaturile. Asta e rochia sport-casual cu decolteu in V la spate.

O rochie care-ti ofera confort si libertate, o rochie cu care-ti vei pastra feminitatea si in care te vei simti eleganta chiar daca stilul ei este altul.

Rochii sport casual

Urmareste oferta de rochii sport-casual


Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Yulia_M

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.