Setari Cookie-uri

Rochii de vacanta pe insula: fii o adevarata fashionista!

Cine a spus ca atunci cand pleci in vacanta trebuie sa te imbraci confortabil si atat? Cine a spus asta nu stie ce inseamna sa fii o adevarata fashionista! Si asta pentru ca le poti imbina fericit pe toate!

Acum cateva saptamani am fost in Puglia. Nu este insula, insa are multa mare. Si singurul regret este ca am ajuns in vacanta dupa ce fabuloasa Diana Enciu a ajuns in Sicilia, pentru ca ma mai puteam inspira din tinutele ei de vacanta!

Acum insa, sunt inarmata cu cele mai chic rochii de vacanta pe insula, tocmai in timp pentru al doilea concediu al verii, de data aceasta pe o insula.

Daca si tu cauti sa mixezi stilul sexy, feminin, luxos cu detaliile confortabile, de vacanta, iata ce rochii de vacanta sa iti iei, daca mergi pe insula:

Citește și:

Rochii lejere de vacanta perfecte in locuri exotice

Eu m-am oprit la acestea trei intrucat aduna trendurile cele mai chic si cele mai exotice ale verii. Si pentru ca sunt extrem de sexy.

Poti purta o rochie midi cu print vegetal-floral, impreuna cu sandale colorate. Poti alege o rochie de vacanta pe un umar, cu volan si cu slit adanc, perfecta pentru dezvaluit pielea bronzata.

Sau poti opta pentru o rochie senzuala Jungle print, in culori tari, perfecta si de purtat ziua, cat explorezi locurile, dar si seara la o taverna, la o petrecere pe plaja, sau la o cina romantica.

Rochii lejere de vacanta perfecte in locuri exotice

Alege-ti o rochie exotica pentru vacanta pe insula!

Mergi in vacanta pe o insula? Iata cele mai chic rochii midi

Cele mai potrivite rochii de vacanta pe insula sunt cele confortabile, asta este clar. Si pentru ca este vara rochiilor midi, cu ceva inspiratie de la aceeasi fabuloasa Diana Enciu, am ales trei variante de Island Dress.

Citește și:

Am ales rochita retro, cu imprimeu cadrilat pentru se potriveste cu platformele cu talpa din sfoara. Am ales rochia-kimono cu imprimeu floral pentru ca arata fabulos si pe tocuri dar si in papuci. Si am ales rochia-camasa, ce arata atat de sexy cu cercei opulenti, palarie de paie si o geanta de mana.

Mergi in vacanta pe o insula? Iata cele mai chic rochii midi

Vezi si alte rochiile midi perfecte in vacanta!

Acum ca te-am inspirat cu cele mai frumoase rochii de vacanta pe insula, si cu sfaturi de stil si de accesorizare, tot ce-ti ramane de facut este sa te distrezi in vacanta. Si sa ne arati si noua pozele.

Sursa foto front page – Mark Adriane/Unsplash

Citește și:

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.