Setari Cookie-uri

Se poartă rochițele cu manșete interesante și mâneci ce ies în evidență

Sezonul acesta este dedicat, parcă modei Victoriene. De aici, designerii au preluat multe elemente și nu ai contenit să găsească surse de inspirație. De aici pornesc și minunatele, senzualele, romanticele rochițe cu mâneci și manșete interesante!

Când spun rochițe cu mâneci și manșete interesante ce spun mai exact? Ei bine, aici sunt multe categorii in care creatorii de modă s-au inspirat. Se poartă mult mânecile bufante, cât mai exagerate în umăr și apoi ”strânse” în manșete.

Se poartă manșete înalte pe încheietură sau manșete cu volane, cu pliuri, cu încrețituri sau din materiale contrastante. Se poartă manșetele evazate,clopot și câte și mai câte!

Se portă multe modele de rochițe cu mâneci bufante interesante, inspirate atât din perioada victoriană cât și cu un aspect monahal medieval, austere, dar atât de pline de rafinament, în contextul actual, desigur. Se poartă rochițe cu manșete înalte interesante sau cu manșete decorate și pline de ornamente și toate sunt la mare căutare.

Citește și:

Și despre toate aceste modele de rochițe cu mâneci și manșete interesante vom vorbi mai jos, cu trimiteri la colecțiile caselor de modă și cu modele din magazine și sfaturi de asortare.

bluze victoriene

Descoperă bluze victoriene aici

Între detalii victoriene și Boho-urban: alege să porți rochițe cu mâneci și manșete interesante

Spuneam că se poată rochițe cu mâneci și manșete interesante și că adesea s-a mers pe mâneci bufante, largi, exagerate sus în umăr, pentru a fi ”strânse” în manșete la încheietură. Ca sursă de inspirație, Valentino este o astfel de propunere unde aceste rochițe cu mâneci bufante interesante au pornit de la gama monahală de care aminteam mai sus.

Nu putem vorbi despre rochițe cu manșete înalt interesante fără să amintim colecția Halpern, unde mânecile au avut manșete evazate, stil clopot și au ieșit cu adevărat în evidență. În evidență au ieșit și rochiile fluide, Boho Altuzarra, cu decolteu pe umeri și mâneci cu volane și manșete încrețite.

Citește și:

Rochii cu manșete și volane plisate de data aceasta am văzut și la Alexander Wang, unde au fost croite din voal transparent, super-sexy. Și tot sexy au fost și rochițele cu mâneci și manșete interesante propuse de Tom Ford. Acestea au fost realizate din voal cu animal print și au avut volane clopot la terminații.

rochii cu manșete prețioase

Vezi rochii cu manșete prețioase aici

Sunt perfecte pentru ținute casual, de searp, de cocktail și chiar office: alege rochiile cu mâneci și manșete șic

La capitolul rochițe cu mâneci și manșete interesante intră cu siguranță și creațiile Brock Collection. Aici, rochiile lungi, cu pattern floral amintind de tapiseriile Rococo și de mobilierul din aceeași perioadă, au avut guler tunică, șnur la gât și manșete din manșon din blană.

Pentru inspirație de rochițe cu mâneci bufante interesante, încrețite din umeri, cu linia umerilor exagerată, te trimit la Gucci, Ulla Johnson și Philospohy, aceștia din urmă prezentând și multe modele de rochii cu manșete și gulere dantelate, ornamentate și plisate ca în perioada Victoriană de care spuneam mai sus.

Citește și:

Și, n-ar fi inspirație Victoriană autentică dacă nu am menționa și modelele de rochițe cu manșete înalte interesante de la Gucci sau Elie Saab.

La Gucci, am văzut rochițe cu mâneci și manșete interesante, înalte, strâmte, cu nasturi, cu croială de rochie Victoriană (talie strânsă, volan în talie, fustă amplă, până în pământ) iar la Saab am văzut rochii lungi din voal și dantelă transparentă, cu volane multe, adesea încrețite, prezente fiind și la fustă și la gulerul înalt și la manșetele amintind de Era Victoriană.

rochițe cu manșete interesante

Alege rochițe cu manșete interesante de aici

Să tot fie inspirație Victroriană sau medievală-monahală în acest sezon! Și să tot fie rochițe cu mâneci și manșete interesante, adesea foarte lungi, până în pământ, adesea cu talia accentuată și fusta amplă și adesea create din texturi și materiale prețioase, chiar transparente.

Citește și:

Iar tu să le tot porți căci îți vor conferi un stil elegant, aparte, fie că alegi modele office sau business, fie că mergi pe croieli de seară ori cocktail sau pe țesături și pattern-rui mai degrabă casual!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.