Setari Cookie-uri

9 sampoane profesionale cu ulei de argan - minuni pentru par!

Poate deveni cel mai bun aliat al tău în răsfățarea și fortificarea părului. Ne referim la șamponul cu ulei de argan care îți protejează fibra capilară și o îngrijește delicat. 

Pe lângă faptul că asigură un aspect frumos părului, ulei de argan îl face mai mătăsos, strălucitor și puternic, dar și mai ușor de aranjat, acționând ca un balsam. În plus, are grijă și de scalp, astfel că se vor reduce mâncărimile, roșeața sau scuamele alea inestetice care te fac să te simți ușor stânjenită.

Cunoscut și ca moroccan oil, aces ulei cosmetic este extras din arbore de argan, crescut în zonele aride din Africa. Printre cele mai importante beneficii pe care șamponul cu ulei de argan le promovează se numără faptul că se elimină efectul de păr electrizat, ajută la eliminarea mătreții, repară părul deteriorat și uscat, impulsionând totodată creșterea lui.

Șampoane profesionale cu ulei de argan: eficiență și finețe

Poate că ceva mai costisitoare ca achizite, dar prețul șampoanelor profesioanel este direct proporțional cu calitatea pe care ingredientele active o promit pentru restabilirea strălucirii părului.

Citește și:

Șamponul cu ulei de argan de la CHI combină un amestec unic de uleiuri care curăță și reîntinerește structura părului uscat, deteriorat, lipsit de viață. Conține antioxidanți și vitamine de întărire, făcându-l tototdată mai sănătos și prin redarea elasticității.

Matrix Oil Wonders este un șampon profesional cu microparticule cu ulei de argan dispersate uniform. Acesta este recomandat pentru toate tipurile de păr și grație tehnologiei de care dispune asigură moliciune și strălucire părului.

Are o formulă cremoasă, fără fosfați și sulfați - Nashi șampon cu ulei de argan se aplică prin masare blândă și acționează în trei minute. Este perfect atât pentru părul vopsit pentru a menține intensitatea culorii, pentru părul creț, revitalizând și împiedicând efectul de încrețire.

Citește și:

Oferind protecție completă împotriva factorilor extreni, samponul profesional cu ulei de argan Oyster Argan Silk Extra Moisture, are o acțiune intensă asupra restructurării fibrei capilare, în același timp revitalizând părul fragil.

sampoane profesionale cu ulei de argan

Descopera aici preturi

Pentru hrănirea părului folosește șampoane hidratante cu ulei de argan

Pentru refacerea nivelului de umiditate a părului tău, ai nevoie de un șampon hidratant. Și chiar dacă opțiunile de pe piață sunt diverse și variate, noi recomandăm tot unul cu ulei de argan pentru multiple beneficii oferite.

Spre exemplu, ne-a atras atenția șamponul Londa Professional Velvet Oil pentru că are nutritenții necesari de hrănire și de a face părul ca de catifea, oferindu-i un tonus nou și vitalitate pentru o apariție spectaculoasă.

Citește și:

Nici șamponul pentru părul uscat și foarte uscat de la Alfaparf Milano Moisture nu este de neglijat. Acesta are extracte din cașmir și orez, astfel că reface conținutul de proteine și de lipide din păr, acesta recăpătându-și aspectul sănătos.

De un păr cu structură puternică, se poate ocupa șamponul hidratant Wella Professional Enrich. Cu o formulă bogată în extract de mătase are drept efect un păr aspectuos și rezistent. Este ușor de folosit - se aplică pe păr, se lăsă să acționeze și se clătește în mod normal.

Samponul pentru strălucire Sp Shine este pentru toate tipurile de păr lipsite de luciu. Acesta își va face treaba pentru că are ca ingrediente active acid citric și acid lactic, care ajută la eliminarea reziduurilor care încarcă firul de păr.

Citește și:

sampoane hidratante cu ulei de argan

Vezi aici detalii preturi

Tratament pentru părul vopsit sau pentru bucle naturale cu ulei de argan

Ca orice alte produse, șamponul cu ulei de argan este eficient dacă este folosit așa cum trebuie. Trebuie să ții cont de faptul că, dacă ai părul gras să folosești o cantitate mai mică de șampon cu ulei de argan și să clătești mai intens. Mai trebuie să știi că poți opta diferențiat pentru produse care să te ajute cu ce ai nevoie - pentru lupta împotriva matreții, pentru părul vopsit, pentru bucle, părul drept etc.

Puțin mai este și până la sezonul canicular, când soarele va deveni nemilos cu pielea și părul nostru, însă șamponul cu ulei de argan te protejează și de razele ultraviolete. Îți vei mulțumi pentru achiziții, imediat ce vei vedea schimbările în bine.

Citește și:

Să nu uităm: există o placă de păr cu înveliș cu ulei de argan de la Rowenata, pentru coafuri cu stil.

sursa foto Front Page: unsplash

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.