Setari Cookie-uri

Sandalele cu curele - Cum le porti in tinutele de zi si de seara

Povestea lor a inceput acum cativa ani cu sandalele-gladiator sau sandalele-romane. Insa sandalele cu curele pe glezna sau ce urca pana la gamba sunt diferite! Sunt altfel pentru ca sunt pretioase! Sunt altfel pentru ca au tocul inalt sau, daca sunt flats, compenseaza prin aplicatii si decoratiuni.

De abia astept sa trec la sandale! Am trecut prin aceasta nerabdare cu fiecare etapa de incalzire a vremii. Nerabdarea de a trece de la cizme la botine. De la botine la pantofi. Si-acum iata-ma cu nerabdarea de a trece la incaltamintea usoara de vara!

Desi, fie vorba intre noi, incaltamintea de vara nu e deloc usoara cand vine vorba de decoratiuni, aplicatii, sisteme de inchidere, tocuri. Ma vei crede pe cuvant, cand iti voi povesti despre noua mea obsesie in materie de pantofi de vara: sandalele cu curele!

Sandalele cu curele din piele

Primavara-vara 2017 este sezonul in care sandalele cu curele din piele sunt la rang de star! Fara doar si poate cele mai sexy sunt modelele de sandale cu toc. Off-White, Altuzarra, Celine au ales pielea naturala.

Tot la Off-White dar si la Valentino am gasit sandale cu barete din piele intoarsa. Numitorul comun cand vine vorba de sandalele cu curele din piele este faptul ca acestea se prind pe glezne.

Citește și:

Daca esti adepta sandalelor din piele lacuita sau lucioasa sa stii ca le gasesti si in acest sezon! In general sandalele cu curele din piele lacuita au baretele subtiri, tip snur.

Sandale cu curele din piele

Vezi mai multe modele de sandale sexy cu toc

Sandale flats cu sireturi in stil casual

Sandale flats cu sireturi in stil casual sunt perfecte pentru outfit-urile de zi. Okay… te-am cam mintit! Sandalele fara toc nu sunt tocmai fara toc. Cel putin nu in acest sezon! Sunt la fel de confortabile ca si modelele fara toc, insa…

Insa creatorii de moda au decis ca feminitatea trebuie sarbatorita cu ceva toc. Astfel, tocul kitten sau tocul mic si gros sunt variantele de care dispui la sandale cu sireturi.

Celine a ales sa combine sandalele cu toc gros si mic, cu sireturi cu pantaloni largi. Valentino a creat modele de sandale cu toc mic, intr-un stil retro, din piele intoarsa colorata. Erden a imbinat pielea snake cu sireturile late, prinse pana la glezna, amintind de opinci.

Citește și:

Frumusetea acestor sandale flats cu sireturi este ca sunt ideale la orice tinuta de zi. De la un stil urban, cu tenta sport sau casual la tinuta office, eleganta, sobra.

Sandale casual cu sireturi

Descopera-ti noile sandale preferate pentru la vara

Sandale cu curele din material textil de seara

Sandalele cu toc si curele din material textil sunt potrivite la tinutele elegante, de seara sau de ocazie pentru ca de cele mai multe ori snururile sau curelele de prindere sunt din materiale pretioase de la catifea la panglici din satin.

Dsquared2 a creat sandale cu toc cui, tip stiletto, cu bareta si curele din panglica de satin. In colectia lor aceasta incaltaminte a fost asortata la jeans, insa ea se potriveste si in tinute de petrecere sau cocktail. Si Dries Van Noten a ales baretele din satin!

La Reem Acra sandalele negre clasice cu bareta pe glezna au si funda decorativa la catarama. Funda din tulle, completata cu ceva cristale.

Citește și:

N-am putea vorbi de sandale cu curele din material textil fara sa amintim de sandalele-gladiator, cu toc inalt cu snur din catifea pana la gamba de la Dsquared2.

Sandale cu curele din satin si catifea

Must-have de vara: vezi mai multe modele de sandale cu toc si funda din satin

Sandalele cu curele sunt fara doar si poate must-have al verii! Si de ce n-ar fi? Au toc inalt. Au un calapod super-sexy. Iar inchiderea pe glezna nu face altceva decat sa accentueze aceasta zona delicata si senzuala. Parerea mea este ca voi profita de sex-appeal-ul sandalelor cu toc si curele (din satin sau catifea!) si imi voi asuma feminitatea si la o ocazie speciala dar si in tinute casual, la jeans pur si simplu.

Sursa foto front pageHipster Mum/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.