Setari Cookie-uri

Se poartă gulerele cu rever cât mai mari: alege piese de aici

Femeia actuală este atât de puternică și de autosuficientă încât liniile inspirate din moda bărbătească au crescut în popularitate. Nu este de mirare că acum se poartă gulerele cu rever cât mai mare, cât mai vizibil, cât mai androgin!

În sezonul acesta se poartă gulerele cu rever cât mai mare, fie că sunt prezente la bluze, cămăși, blazere, sacouri, fie că decorează redingotele, rochiile, paltoanele, trenciurile, pardesiurile sau hainele de blană! Am analizat trendurile și pot spune cu certitudine că aceste elemente de croială sunt foarte prezente în colecțiile designerilor.

Sacouri cu revere mari. Paltoane cu guler și rever mare. Bluze ori rochii cu revere supradimensionate. Toate se poartă! Și înainte de a aduce în prim-plan toate stilurile pe care au mizat creatorii de modă, trebuie să spun un mic amendament, legat de tipologia corporală care nu este total avantajată de gulere și revere mari. Femeile cu bustul foarte mare ori femeile cu siluetă-măr, sau cu umerii lați trebuie să aibă ceva mai multă grijă la cum echilibrează vizual ținuta.

Citește și:

Se poartă gulerele cu rever cât mai mare, la sacouri, blazere, bluze sau rochii

Despre linia aceasta androgină, care a captat atenția creatorilor de modă se pot scrie eseuri întregi. Pe scurt este un manifest al femeii actuale, egală cu bărbatul, care preia puterea și independența sa, drepturile și curajul lui, păstrându-și vulnerabilitatea, feminitatea,delicateța și senzualitatea. Astfel că, și atunci când se poartă gulerele cu rever cât mai mare, acestea sunt completate de piese feminine, linii ladylike și texturi sau țesături prețioase.

Întrucât despre paltoane cu guler și rever mare vom discuta mai jos, să ne concentrăm atenția pe bluze, cămăși, topuri, rochii, salopete, veste, blazere și sacouri cu revere mari:

  • La Jacquemus, apar sacouri cu revere mari, stil redingotă în ceea ce privește croiala dar cu o mânecă stil pelerină sau capă victoriană.
  • La Coach sunt prezente multe bluze și cămăși cu guler și rever mare, cu patern exotic, asortate în stil Nomad-șic
  • La Tadashi Shoji și Tom Ford vei găsi sacouri u revere mari, completate de texturi cu paiete și animal-print.
  • La Carolina Herrea și Alexander McQueen se poartă gulerele cu rever cât mai mare la sacouri tip redingotă, de inspirație tuxedo, purtate cu pantaloni, pantofi cu toc și detalii feminine (voal transparent, bijuterii masive)
  • Iar la Aleaxnder Wang se poartă gulerele cu rever cât mai mare, în stil asimetric, deconstruit, reinterpretat, decorând rochiile scurte, mini, sexy.

pardesiuri și paltoane cu guler și rever supradimensionat

Citește și:

Alege pardesiuri și paltoane cu guler și rever supradimensionat

Oversize: gulerul cu rever supradimensionat este detaliu specific de sezon și la pardesiuri și paltoane!

Multe case de modă au prezentat sacouri cu revere mari dar și mai multe paltoane cu guler și rever mare, supradimensionat. Și pentru că se poartă gulerele cu rever cât mai mare, iată cum s-au văzut aceste piese pe catwalk:

  • La Giambattista Valli au fost prezentate paltoane lungi, până în pământ, din blană plușată, moale, asortate monahal sau din reiat,m la fel asortate.
  • La Stella McCartenry și Marc Jacbos vorbim despre inspirația optzecistă, cu Power Suit. Aici am văzut paltoane cu guler și rever mare, exagerat, asortate androgin și create din stofă și stofă cadrilată.
  • Și la Calvin Klein se poartă gulerele cu rever cât mai mare la paltoane drepte, masculine, la două rânduri de nasturi, asortate feminin, cu fuste ample cu volane.
  • La Louis Vuitton gulerele și reverele supradimensionate au fost din blană, fiind aplicate cojocelelor din piele, cu inserții de blană, asortate în stil Boho-prețios, inspirat din moda anilor 70.
  • La Sies Marjan apar trenciurile din material metalic, strălucitor, cu irizații sidefate, cu guler și rever exagerat, în stil futurist. Și la Balmain apar trenciurile cu paiete mari, stil solzi, tot metalici, tot cu irizații, tot cu guler și rever supradimensionat, asortate cu multe alte paiete și texturi lucioase.
  • La Miu Miu și Marni se poartă gulerele cu rever cât mai mare la pardesiuri midi, din vinilin în culori electrice (roșu, albastru), asortate retro-futurist, cu multe alte texturi, de la stofe la voal transparent.
  • La Fendi modelele de paltoane cu guler și rever mare au fost realizate din material cadrilat, englezesc, gulerul fiind din blană și reverul din stofă.
  • La Dennis Basso pardesiurile cu guler și rever supradimensionat au fost realizate din stofă în carouri, cu manșete din blană, stil manșon.
  • Iar la Lemaire și Roksanda, gulerul cu rever este atât de exagerat și de mare, încât ajunge pe umeri sau chiar pe spate, când haina este deschisă.

sacouri cu revere cât mai mari aici

Citește și:

Vezi sacouri cu revere cât mai mari aici

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.