Setari Cookie-uri

Se poartă hainele cu pene aplicate: fii Glamour chiar și ziua!

Pentru orice seară elegantă, sofisticată, prețioasă, alege să porți aplicații bogate, opulente! Se poartă hainele cu pene aplicate în acest sezon și ar fi păcat să nu optezi pentru astfel de piese vestimentare, ce te vor plasa automat în centrul atenției.

Deși ți s-ar părea că acest gen de piese vestimentare sunt restrictive sau vor dispărea din peisaj, te anunț că nu numai acum se poartă hainele cu pene aplicate. Au apărut încă de anul trecut și vor lua amploare și mai mare după primăvară, când modelele de rochii cu pene de struț aplicate au luat cu asalt catwalku-urile.

Revenind la momentul prezent, e ceva interesant și ușor morbid, dar să trecem peste preferințele mele mai vegane, când vine vorba de piese vestimentare cu decorațiuni și aplicații din pene. Pornind de la Boa-urile de cabaret, creatorii de modă au propus mult tot felul de piese cu pene. Te invit să descoperi mai jos cum se poartă aplicațiile cu pene!

sandale cu aplicații prețioase

Descoperă sandale cu aplicații prețioase aici

Din anii 20 au revenit în prezent: se poartă hainele cu pene aplicate!

Inspirate din Cabaretul și moda de salon a anilor 20, hainele cu pene aplicate au fost pe lista de favorite pentru multe case de modă. De la rochii cu pene de struț la pulovere cu pene. De la mici detalii când abia sesizezi că acolo sunt pene, până la piese vestimentare realizate pe de-a întregul din pene (eu încă nădăjduiesc să fie sintetice dar sincer, mi-e cam teamă să aflu!) Așadar, iată cum se poartă hainele cu pene aplicate acum:

Citește și:
  • La Alberta Ferretti au defilat modele desprinse din filmul Black Swan. Adică rochii în întregime din pene, mai mici și mai mari, de struț și alte păsări, cu lungime mini. La Ferretti se poartă hainele cu pene aplicate pe voal transparent negru, fiind completate de dresuri negre, compacte și sandale cu franjuri.
  • Se poartă aplicațiile cu pene și pe tricotaje și pulovere. La Prabal Gurung, straturile sau volanele din pene de struț au decorat tivul rochiilor tricotate (sau puloverelor oversize, midi), fiind asortate cu sandale cu funde. Aici este un mixaj de pene roșii și pene violet.
  • La Elie Saab am văzut rochii cu pene de struț pe piept, pe mâneci, drept manșete și la tiv, în două volane. Saab propune rochii stil Bondage, cu multe decupaje și transparențe, cu cizme Dominatrix, cu ceva inspirație din Roaring Twenties și cu multe pene.
  • Iar la Balenciaga se poartă pulovere ce par realizate din pene de struț, dar aș îndrăzni să sper că sunt imitație sintetică. Aceste pulovere până în talie sunt asortate cu fuste midi plisate, cizme second skin, mulate, curea în talie ți colier supradimensionat.

haine cu pene aplicate

Citește și:

Alege haine cu pene aplicate de aici

Designerii au pus accent pe rochiile cu pene de struț aplicate: fii plină de Glamour!

Și pentru că se poartă hainele cu pene aplicate atât de mult, am selectat și eu acela mai interesante variante pe care l-am găsit în magazinele noastre online. Vei vedea că se poartă aplicațiile cu pene la umerii rochiilor, sau poate pe toată suprafața. Te vei îndrăgosti de rochii cu pene de struț ce amintesc de Flapper Dress și te vei vedea ca o vedetă pe Covorul Roșu, alegând modelele de rochii cu pene și aplicații strălucitoare sau inserțiile transparente. Dar oare, cum se poartă hainele cu pene aplicate? Cu ce le asortezi?

Rochiile cu pene, mai mici, mai mari, în pâlcuri mai restrânse, sau dimpotrivă pe întreaga suprafață, oricum sunt piese vestimentare dominante. Sunt prețioase, sunt sofisticate, sunt adesea completate de alte texturi sau țesături opulente, deci sunt dominante și vizibile. Așadar, trebuie să iasă în evidență, să strălucească. Totuși…

Citește și:

piese cu pene

Vezi piese cu pene și aici

  • Totuși recomand două direcții în accesorizare. Pentru rochii cu pene de struț pe umeri sau pe o anumită zonă și atât, poți alege stiletto nude sau metalici, cizme peste genunchi, clutch-uri ori genți simple, de mână.
  • Pentru că se poartă hainele cu pene aplicate și întreaga suprafață (cea albă și cea gri) pe acestea asortează-le cel mai bine cu sandale și pantofi cu toc kitten sau calapod de dans. Ideal, alege sandale metalice, uni, cu barete!
  • Și un amendament la a doua direcție de asortare: pentru că se poartă aplicațiile cui pene alături e materiale prețioase, strălucitoare, paiete sau alte texturi metalice, recomandat este să mizezi pe sandale metalice simple sau, la popul opus pe sandale cu pene, panglici, funde mari sau aplicații bogate, prețioase. Alegerea îți aparține!

Sursa foto front page – Unsplash

Citește și:
  • Cum te pregătești pentru un RMN
  • Moda și conduita la evenimentele ecvestre!
  • Zalando sărbătorește primul an în România

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.