Setari Cookie-uri

Șepcile sport urbane sunt accesoriile perfecte pentru un look tineresc

Sezonul acesta este opulent, bogat, prețios, sofisticat, feminin. Și totuși lasă loc și de detalii effortless, relaxate, casual sau sport. Iar azi adăugăm accente sport chiar și celor mai feminine ținute. Azi mizăm pe șepci sport urbane, ideale pentru acest sezon rece!

Și în ceea ce privește accesoriile de cap acest sezon este cât se poate de amestecat, de eclectic. De la cagule la pălării cu dantele și voalete, de la căciuli și fesuri tricotate gros până la șepci sport urbane, toate se poartă! De la jobene la băști de marinar, de la pălării stil cowboy la modele de șepci sport, stil baseball, toate sunt la modă!

De la pălării Fedora din stofe sau fetru la cele cu model sau pattern ce captează privirea (animal-print, de exemplu). De la pălării elegante, cu boruri ample, până la băștile și șepcile de pescar, nimic nu lipsește din trenduri. De la modele de tocă purtate pe creștetul capului la șepci sport urbane sau berete de inspirație franțuzească, poți alege orice model.

De la pălării și accesorii de cap din blană la turbane prețioase și băscuțe stil căciuli de bebeluși, ai de unde alege, în funcție de stil! Vezi mai exact ce șepci sport se poartă, în ce culori, cu ce pattern-uri sau motive, din ce texturi!

Citește și:

pălării și băști șepci de toamnă Descoperă pălării de toamnă aici

Ce șepci sport se poartă și cum s-au văzut pe podium

În acest sezon designerii au mizat pe șepci sport urbane, în cele mai variate texturi, culori și modele. Când spun ”șepci sport urbane”, trebuie să știi că mă refer la modelele inspirate de șepcile de baseball, cu adevărat favoritele creatorilor de modă.

Iată cum elemente de sportswear și-au făurit loc pe catwalk, în garderobele noastre, fie ele și cele mai prețioase!

Alege șepci sport urbane de aici

Alege șepci sport urbane de aici

De altfel, designerii le-au propus în stilizări cât mai diverse. De la blugi sport și ghete cu calapod bărbătesc, alături de geci Bomber sau College până la fuste și rochii vaporoase, încălțăminte cu toc, ciorapi groși, colorați și paltoane din stofe interesante sau din piele, ori cojocele cu blană.

Citește și:

Poate până acum n-ai fi zis că aceste modele de șepci sport, stil baseball, sunt versatile! Și totuși, aceste șepci pornind de la designul uniformele americane pot fi asortate în orice gen de outfit. Ce trebuie reținut este faptul că designerii au propus șepci sport urbane cu cozi ponytail dar și plete bogate, în vânt, și la fel de des cu cercei masivi, opulenți, ce captează privirea în același centru de interes, către chip și cap. Iată deci ce șepci sport se poartă și cum să le porți!

Șepci sport urbane care se poartă la orice fel de ținută, chiar și la cele elegante!

Ce șepci sport se poartă? Deși ai zice că modelele de șepci baseball-cap sunt tipic din bumbac și cam atât, ei bine, designerii au păstrat doar tiparul clasic al lor. În rest, pe ici pe acolo s-au mai adăugat ceva logo-uri ale brandurilor, pe sistemul echipelor participante la acest sport.

Citește și:

Ca texturi, cele mai tari șepci sport urbane au fost croite din fetru, bumbac, reiat, satin, piele. Inspirație găsești la House of Holland, Gabriela Hearst, Undercover.

Șepci sport stil Baseball Vezi șepci tip baseball la ASOS

În ceea ce privește stilizarea celor mai șic șepci sport urbane, află că le poți asorta oricum! De fapt, cu cât mai eclectice mixurile, cu cât mai multe detalii contrastante, cu cât mai neașteptată sau surprinzătoare asortarea, cu atât mai cool!

Poți asorta șepci sport urbane cu rochii elegante, din materiale prețioase și cizme lungi, alături de geci pufoase și layere de tricotaje. Poți asorta modele de șepci sport cu fuste și pantaloni din piele, pulovere oversize, geci de piele, paltoane din stofă cadrilată, bocanci sau stiletto. Poți asorta fuste midi, plisate, pulovere groase, până în talie, cu cizme lungi sau platforme înalte.

Citește și:

Pe scurt, poți purta șepci sport urbane așa cum îți dorești! Nu uita de stilizarea coafurii, de machiaj, ai grijă la asortarea cerceilor, cât mai mari, Bling-Bling, așa încât să completeze tabloul unui outfit cool.;)

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.