Setari Cookie-uri

Celebrăm femeia cu seturi de îmbrăcăminte mamă și fiică adorabile!

Ocaziile speciale sunt motiv de sărbătoare și de distracție. Nu face excepție luna martie, când femininitatea și rolul de mamă sunt celebrate cu diverse atenții. Astfel relația mamă-fiică devine una mai puternică. De ce nu ați purta amândouă ținute asortate care să vă pună în valoare stilul unic care vă leagă și pe care îl promovați prin zâmbete și o atitudine copilărească?

Multumește-i și tu mamei tale pentru ca a fost și este mereu alături de tine. Pune mâna pe telefon și sun-o pentru a-i face o declarație simplă și din suflet.

Dar să revenim la ce voiam să spunem - hainele asortate pentru mame și fiice. Sunt diverse propuneri făcute de marile magazine de modă și se mizează, mai ales, pe aceleași teme - de la culori, la design și până la stil.

Dacă ai fi tentată să crezi că este destul de ușor să îți asortezi hainele cu ale fetiței tale, te contrazicem. Până la urmă nu ce poartă un copil este ideal pentru un adult și viceversa. Din fericire, de asta s-a ocupat deja altcineva și ca să te convingem, îți facem câteva sugestii. Unele care să se potrivească diverselor ocazii la care trebuie să luați parte: plimbări, petreceri, activități sportive.

Citește și:

Seturi îmbrăcăminte mamă și fiică: ținute casual asortate

Sunt atât de simpatice, încât îți va fi destul de greu să alegi un singur model. Mixul colorat sau carourile fine vor fi la fel de potrivite. Și cu siguranță vă veți amuza să vă vedeți îmbrăcate la fel.

Aceste articole vestimentare sunt super vesele și ideale pentru zilele când se caută ceva casual, confortabil și trendy. Cu ceva accesorii amuzante, o să completați un look plin de veselie. Practic o versiune normală de rochiță și una în miniatură pentru cea care îti umple orele cu chicoteli de râs.

seturi imbracaminte mama si fiica

Descopera aici preturile

Rochii de ocazie pentru mamă și fiică

Cu siguranță că o să primiți invitații la petreceri, la nunți sau botezuri și va trebui să vă prezentați amândouă. Pentru că nu se poate una fără cealaltă. Și ca să nu fie discuții, cel mai sigur este să aveți aceleași rochii.

Citește și:

Noi am găsit trei modele de rochii pentru mamă și fiică, care să se potrivească prin designul lor atât micuțelor cât și mămicilor. Aceste rochii identice mamă-fiică vă vor face să fiți admirate și să împărțiți împreună aprecierile. Fie că alegi ceva simplu din dantelă, ceva pretențios din satin sau diverse mateiale care conferă un farmec aparte, tineresc.

Rochii de ocazie pentru mama și fiica

Afla aici detalii

Treninguri pentru mamă și fiică

Seturile de îmbrăcăminte sport pentru mamă și fiică sunt identice. Și ce este cel mai frurmos este că se pot purta fără probleme și de una, și de cealaltă, fără teamă că veți arăta ciudat.

Compuse din bluză flanel și pantaloni practici, aceste treninguri sunt super comode și se pot purta la plimbări, acasă, când doriți să vă simțiți mai bine și mai libere. Acest exercițiu de matching funcționează foarte bine pentru că nu este nimic pretențios și vă face pe amândouă să arătați la fel de bine.

Citește și:

treninguri pentru mama si fiica

Vezi aici preturi

Că ești o proaspătă mămică sau că ai o micuță care ți-a oferit deja de câțiva ani momente senine și ghidușii, articolul acesta îți este dedicat.

Pentru că cel mai probabil nu vei avea prea multe de dictat în ceea ce privește alegerile ei în materie de îmbrăcăminte când va crește, poți să profiți de asta cât este încă micuță. Oricum i-ar plăcea, mai ales că te admiră și de cele mai multe ori ți-a spus că te iubește foarte mult.

Buticurile de modă - online sau offline - sunt destinații cool pentru cele mai bune seturi de îmbrăcăminte pentru mame și fiice. Cu toate că uneori căutările pot dura, propunerile făcute de noi ar trebui să fie suficiente pentru a găsi ceva care să îți placă. Sau, pardon, să vă placă amândurora.

Citește și:

Sursa foto Front Main: shutterstock EduardSV

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.