Setari Cookie-uri

9 sfaturi de modă din toate timpurile care merită oricând luate în seamă

Este imposibil să nu dai peste vreun articol unde cineva te mai învață cum să combini hainele sau cum să alegi diverse accesorii fashion. Noi am adunat câteva dintre cele mai interesante sfaturi din domeniu și ți le-am pus la dispoziție într-un singur loc.

Poate că nu ești vreun fashion icon, dar îți place să fii modernă, să ieși din tipare și să te remarci nu doar prin atitudinea aia cool care te deosebește de ceilalți, dar și prin câteva apariții memorabile. Astfel, garderoba joacă un rol esențial. Mai cu seamă pentru că stilul tău și preferințele pentru anumite articole vestimentare vor dicta modul cum ești percepută. Așadar, este destul de important să știi cum să îți accesorizezi îmbrăcămintea.

Este destul de greu să ții pasul cu tendințele, așa că noi milităm mai degrabă pentru naturalețe. Dar rămân, totuși, câteva sfaturi de modă care te ajută și care nu s-au demodat pentru că de-a lungul timpului și-au dovedit utilitatea. Avem așadar, mai jos, câteva dintre cele mai practice sfaturi pe care orice femeie ar trebui să le știe. Pregătită?

Citește și:

Îmbracă-te adecvat pentru fiecare eveniment

Este foarte important să știi să îți adaptezi ținuta funcție de ocazia la care iei parte. Indiferent de ce ai alege, un lucru ar trebui să fie în comun pentru fiecare dintre opțiuni - să fie comod. Spre exemplu vezi aici când poți purta rochia albă de seară sau rochiile cu franjuri.

Cum să combini diverse modele de haine cu imprimeuri

Să te joci cu un mix de bluze și pantaloni sau fuste cu diverse patternuri nu este atât de simplu pe cât pare. Când o faci, concentrează-te mai ales asupra culorii și mai puțin pe designul propriu zis. Câteva tendințe din această categorie găsești aici și aici.

Alege ochelarii de soare potriviți formei feței tale

Recent îți arătam ce ochelari de soare se vor purta în 2018. Mai trebuie să știi cum să cumperi ceva care să te avantajeze. Poate unele dintre cele mai proeminente accesorii, trebuie să știi cum să alegi acele rame care îți pun în evidență chipul.

Citește și:

Spre exemplu, pentru forma pătrată a feței se recomandă ramele ușor rotunjite, iar pentru forma rotundă desginul unghiular este perfect.

sfaturi moda

Cum să cumperi o pălărie

S-au purtat sezonul trecut și cu siguranță că nu se vor învechi, pentru că mereu vor prezenta interes. Dacă ai tinde să spui că ție nu îți stă bine cu o pălărie, mai gândește-te.

Dacă ai fața alungită căută o pălărie cu borul larg, dacă ai forma pătrată căută ceva mai curbat cum sunt cele de plajă, ușor ondulate. Forma ovală a feței - se poate purta aproape orice pălărie.

Fii atentă la îmbrăcămintea pentru muncă

Nu trebuie să atingi vreun anume standard, ci trebuie în primul rând decență, interes să fie ceva formal dar nu neapărat sobru. Gențile office sunt la fel de importante precum oricare alt item care nu ar trebui să-ți lipsească: o cămașă albă, o pereche de pantaloni negri, blazer, bluza de cașmir, rochie neagră, jeanși, bijuterii statement, trench și altele.

Citește și:

Orice outfit devine grozav cu doar trei piese

Dacă ți se pare că trendurile sunt costisitoare, nu trebuie decât să ții cont că trebuie să te folosești de doar trei elemente, astfel că vei arăta minunat: o pereche clasică de ochelari de soare, o geantă casual și o pereche de pantofi cu toc.

Nu exagera cu bijuteriile

Un lănțișor, un colier, o pereche de cercei mici sau mari, inele sau brățări. Cu cât mai multe, cu atât mai puțin plăcut.

Bijuteriile trebuie purtate cât mai puține și asortate cu hainele. Altfel riști să nu te remarci prin ceva special, ci doar prin ceva sclipitor pe o formă fără fond. Se poartă bijuteriile vintage, dacă vrei un pont. Recent noi am recomandat bijuterii cu pietre verzi ca smaraldul.

Nu ai nevoie de o garderobă mare ca să te îmbraci frumos

Orice femeie trebuie să aibă obligatoriu anumite produse în șifonier. Desigur, cu diverse variații, dar sunt unele care nu trebuie să lipsească și să fie și de calitate - o pereche de pantaloni negri, un blazer albastru, o bluză cu decolteu în V etc. Mai departe experimentul nu mai impune un anumit buget pentru că poți face diverse mix-match faine.

Citește și:

Be yourself: poartă ce îți place cum îți place

Putem face diverse recomandări și în continuare sau îți mai dictăm trucuri fashion, dar nu vrem să uităm ce este mai important: învață să îți cunoști corpul și să te iubești așa cum ești. Nu doar că vei ști exact ce ai nevoie, ba chiar vei aborda altfel sesiunile de shopping și poate vei schimba modul cum faci cumpărături.

Mai trebuie să investești într-un fier de călcat de calitate ca să nu îți ruinezi acele haine la care ții. Oh, și musai nu renunța la o umbrelă chic (câteva propuneri drăguțe). Eventual una mică, pe care să o poți purta mereu în bagaj, pentru că vremea asta oricum schimbătoare ne poate ruina coafura, dacă nu suntem pregătite.

sursa foto Front Page: unsplash

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.