Setari Cookie-uri

De ce sa porți șosetele groase până la genunchi la vedere în acest sezon?

Știi cum e foarte frig afară, și poate mai ninge ori bate vântul, de îți vine să iei pe tine toaaate cojoacele din lume? Ei bine, tocmai acum că e iarnă de nu ne vedem, designerii spun să purtăm șosete groase până la genunchi, la vedere! Cum să facem asta când ne vine să ieșim afară în costum de pârtie? Am câteva sugestii tare șic!

Este sezonul în care accesoriile sunt la mare căutare. Nu mai sunt doar completarea ținutei tale! Sunt piese dominante, fie și mici ”cantitativ”. Și pentru că este sezonul în care accesoriile sunt ”șefe”, azi ne întoarcem privirea către picioare! Mai specific de atât, azi vorbim despre șosete groase până la genunchi, purtate cu curaj (și fără frig) în sezonul rece actual.

Se poartă multe șosete lungi cu model interesant, în culori vibrante sau cu pattern-uri șic! Și se poartă mult texturile și țesăturile statement, da, da chiar și la șosete! Nu ne mai jucăm de-a moda, deloc! E treabă serioasă, pentru femei serioase!

ciorapi și șosetede efect

Descoperă și alte propuneri de ciorapi și șosete de efect

Pentru femei care se iau în serios chiar și atunci când sunt frivole, de ce nu? Pentru noi, toate femeile autentice, azi am adunat modele de șosete înalte pe gambă, pe care să le porți cu drag în iarna asta. Te invit să descoperi mai jos, cum au propus designerii șosete groase până la genunchi în ținutele lor de pe catwalk.

Citește și:

În acest sezon se poartă șosete groase până la genunchi cu ghete și sandale șic!

Ai citit intertitlul, sper! Ei bine, nu doar că se poartă șosete groase până la genunchi sau pe gambă, dar ele se mai poartă și cu sandale, de parcă designerii nici nu au primit prognoza meteo sau vreun memo că urmează și viscol și ger și zăpadă. Winter is coming, nu? Ei bine, dacă vorbim despre cum se poartă șosetele lungi cu model în iarna asta, nu... prea!

De exemplu, la Jacquemus, au ieșit în evidență sandalele cu toc interesant purtate cu șosete înalte pe gambă, stil bărbătesc, cu nervuri, alături de materiale fluide, vaporoase. Șosete lungi cu model și tot cu sandale (de data aceasta cu barete retro și imprimeu floral) am zărit la Erdem, alături de haine cu aceleași motive florale.

Citește și:

șosete groase până la genunchi

Alege șosete groase până la genunchi de aici

Iar la Miu Miu, au ieșit în evidență botinele din paiete, cu aplicații de cristale și pietre strălucitoare, alături de șosete înalte pe gambă, din lână de Angora sau mohair, pufoase și călduroase. Și tot la Miu Miu aceleași șosete groase până la genunchi, de Angora, au fost purtate adunate pe gleznă, cu balerini flats, cu vârf ascuțit, baretă și textură paietată!

Mizează pe accesorii de vară dar vezi cum să le porți de iarnă!

Dar s-au mai purtat șosete groase până la genunchi, și prea des alături de sandale ce amintesc de vară! De exemplu, o combinație interesantă de șosete înalte pe gambă, cu striații androgine și manșetă albă, purtate cu sandale din catifea, cu toc gros și legate cu fundă la spate, pe călcâi, am văzut la Ulla Johnson. Aici, întregul mix cu șosete lungi cu model a fost completat de fuste și rochii cu paiete și voaluri transparente.

Citește și:

ghete stil șosetă și botine second skin

Alege din aceste propuneri de botine și ghete stil șosetă

Și la Marni au ieșit în evidență șosetele groase până la genunchi și dresurile cu model, semitransparent. Ele au fost asortate cu pumps cu toc înalt și gros cu baretă și texturi ce imită vinilinul sau cauciucul.

Și la Salvatore Ferragamo au fost vedete ale podiumului șosetele groase până la genunchi! De data aceasta, modelele colorate (verde praz, de exemplu!) au fost asortate ton în ton cu sandalele-botină, decupate și pantalonii din catifea reiată.

Ghete-șosetă: poartă-le dacă vrei un look 2 în 1!

Nu doar ghetele cu șosete groase până la genunchi se poartă! Se poartă și cizmele și botinele stil second skin, ce par dresuri care se continuă în pantofi, dar și ghetele sau botinele cu finisaje ce amintesc de manșetele șosetelor.

Citește și:

Botine Second Skin am văzut la Dolce & Gabbana. Iar cizme foarte lungi, peste genunchi, peste coapse, am văzut la Balenciaga. Cât despre ghete cu finisaj de șosetă, am văzut modele la Sportmax, de unde te poți inspira pentru un look androgin-urban-sport, dar totuși feminin.

După cum vezi, deși au adus într-un sezon rece, demn de White Walkers, nu alta, și accesorii mai ”văratice”, creatorii de modă au avut grijă să nu înghețăm! Ba dimpotrivă. Chiar dacă s-au purtat șosete groase până la genunchi, la vedere, ele au fost completate de layere călduroase și reconfortante.

Chiar dacă s-au purtat șosete lungi cu model ori șosete înalte pe gambă, alături de sandale, ele s-au purtat alături de stofe groase, blană sau piele! Deși ”decupat” și ”decoltat”, acest sezon nu uită de confortul termic, și nu numai, al purtătoarelor!

Citește și:

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.