Setari Cookie-uri

Imbraca-ti laptopul cu cele mai cool stickere!

Sunt genul de persoana care nu suporta folia de protectie pentru telefon, dar nici pe cea aplicata pe marginile televizoarelor sau a laptopurilor, nu ma obisnuiesc cu ideea de a imi tine telefonul intr-o husa, si cu toate astea am acceptat ca simplitatea laptopului meu sa fie "distrusa" de cateva stickere.

Asa se face ca am trei stickere mari si albe, dar cu valoare sentimentala, care acopera aproape in totalitate carcasa "batranului" meu laptop. Ca si in cazul tatuajelor pe care le am, tot trei la numar, stiu ca nu o sa ma plictisesc de ele nici acum, nici mai tarziu, asa ca stau linistita in privinta asta si ma mandresc cat de tare pot cu "hainuta" laptopului meu.

Am si pentru tine cateva sugestii de stickere super cool, toate colorate si deosebite, care te vor pune cu siguranta pe ganduri. Sa faci pasul cel mare sau mai bine nu?

Stickere decorative pentru laptop

Eu trebuie sa recunosc ca sunt de foarte multe ori tentata sa vin cu ceva nou pe langa ce am deja si chiar sa acopar cu un sticker mare pe cele pe care le am deja, dar, repet, nu pentru ca vreau sa le inlocuiesc, ci pur si simplu pentru ca sunt atatea stickere frumoase incat mai simt si eu nevoia de o schimbare.

Citește și:

Te las pe tine sa faci asta. Te las pe tine sa oferi o noua infatisare laptopului tau drag sau chiar tabletei si sa alegi din zecile de modele pe cele care te reprezinta cel mai bine.

Pentru ca un sticker nu poate sa apara pur si simplu pe laptopul tau, ci trebuie sa semnifice ceva, trebuie sa te regasesti in el, sa iti placa sa il privesti in fiecare zi.

Stickere pentru laptop

Sticker laptop Mask Sticker laptop Fantasy Sticker laptop Tree World

Stickere deosebite pentru laptop

Un sticker capteaza atentia si iti induce o stare, te duce intr-o lume anume, intr-un film.

Un sticker sparge gheata si da startul unei conversatii, asta in cazul in care obisnuiesti sa iei cu tine laptopul la diverse intalniri sau evenimente. Poate fi chiar inceputul unei prietenii.

Ai grija! Un simplu sticker le poate transmite celorlalti multe despre tine, despre felul tau de a fi, ce iti place sa faci, ce pasiuni ai, ce iubesti si ce urasti. Asigura-te ca nu lipesti pe laptop un sticker cu un mesaj care nu te reprezinta si care iti poate aduce antipatii.

Citește și:

Stickere pentru laptop

Sticker laptop Dare to Dream Sticker laptop Pink Paisley Sticker laptop Heavey Metal

Vrei un sticker dar nu ai un laptop? Rezolvam. Am pentru tine 6 laptopuri performante si chic, modele din 2017. Nu alege pe fuga, consulta-te cu un cunoscator!

Sursa Foto Front Page: Pexels

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.