Setari Cookie-uri

Stil vestimentar specific pentru femeia Berbec

Femeia zodiei Berbec este o incapatanata, ii place sa domine si sa fie in control, dar daca ajungi sa petreci zile, luni, ani langa ea, ai sa descoperi o romantica incurabila, o partenera in dragoste loiala, o visatoare si o ambitioasa.

Femeia Berbec nu pune accent pe aspectul fizic, bagajul de cunostinte este suficient de incarcat pentru a atrage atentia cuiva, insa atunci cand vrea sa cucereasca scoate la inaintare tot arsenalul: parfumul, cerceii, rimel pentru cele mai lungi gene, rujul rosu si toate rochiile.

Desi atunci cand va intalniti apare imbracata intr-o pereche de blugi si un tricou simplu, femeia Berbec pastreaza piesele indraznete pentru acasa.

Ea stie ca o femeie trebuie sa pastreze ce e mai sexy pentru barbatul visurilor ei.

Stil elegant pentru femeia Berbec

Cand merg la evenimente si la petreceri, nativele zodiei Berbec pierd ore in sir cu pregatirile. Nu se decid usor asupra hainelor, iar machiajul si parul ii rapesc minim 120 de minute din viata. Si neaparat sa se auda in tot acest timp muzica motivanta pe fundal, asta le va ridica moralul si le va ajuta sa se simta bine in pielea lor.

Citește și:

Hainele din piele sunt printre preferatele lor. La fel si satinul. Tonurile de rosu, negru si auriu le vor transforma in vedetele momentului, iar tintele si lanturile ca si accesorii vor oferi un plus de incredere.

Rochia din piele face parte din arsenalul lor de seductie, in timp ce vesta lunga fara maneci este asul din maneca la un interviu.

Stil vestimentar pentru femeia Berbec

Rochie din piele Rochie petrecuta satinata Vesta lunga

Accesorii pentru femeia Berbec

Femeile zodiei Berbec se dau in vant dupa accesorii. Oricat de putin ar transmite intr-o zi in care a ales sa se imbrace cu ce a avut la indemana, cerceii, lantisorul de la gat si multiplele bratari nu ii vor lipsi. Unde mai punem ca abia asteapta sa primeasca cel mai frumos accesoriu: inelul de logodna.

Cat timp soarele le va zambi, ele ii vor face cu ochiul prin ochelarii de soare. Si el o sa inteleaga, nu o sa se supere pe ele pentru ca il evita. Nu exista femeie Berbec fara ochelari de soare.

Citește și:

Nici gentile nu sunt de neglijat. Nativele zodiei le adora si le iau cu ele peste tot. Din geanta lor nu lipsesc balsamul de buze, deodorantul, servetelele si agenda cu pix.

Accesorii pentru femeia Berbec

Geanta rosie Colier auriu Cavalli Ochelari de soare pisica


Ce mai e de tinut minte cand vine vorba de nativele zodiei Berbec? Ca atunci cand au o zi proasta tot ce isi doresc este o imbratisare, ca sunt foarte sincere si ca le trece supararea repede.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Razoomanet

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.