Setari Cookie-uri

Adoptă un stil londonez! Iată 6 piese must have pentru un look british!

Pentru ca, spre rusinea mea, nu am un stil vestimentar definit, mi-am dat seama ca imi place mult stilul londonez si este cel care as vrea sa ma caracterizeze.

Nici prea elegant, dar nici prea banal, nici prea tipator, dar nici prea sters. Piesele vestimentare si accesoriile care ajuta la crearea unui look british sunt simple si cochete, feminine, dar cu influente masculine. Sa adopti stilul londonez nu este deloc greu.

Sunt sigura ca, fara sa stii, ai deja in dulap cateva dintre piesele vestimentare cu ajutorul carora se obtine usor look-ul british. Daca ma contrazici spunandu-mi ca iti lipsesc hainele care ar putea sa te transforme intr-o ducesa de Cambridge sau in Victoria Beckham, te cred pe cuvant. Si eu tot acolo visez sa ajung, insa nu ma deranjeaza sa incep cu pasi mici.

Piese must have in stil londonez

Pasi mici inseamna achizitionarea unui trenci si a unor pantofi sau ghete adecvate stilului, itemi de care oricum avem nevoie odata cu scaderea gradelor in termometre.

Trenciul este nelipsit din garderoba englezoaicelor, deci daca te-ai decis sa iti impresionezi prietenele cu un look british, cam trebuie sa renunti la jacheta de piele si sa te lasi pusa in valoare de un trenci elegant, cu nasturi sau in carouri.

Citește și:

Pentru ca, printre imprimeurile preferate ale britanicilor se numara imprimeul in carouri, iar culorile preferate sunt chiar cele din paleta de nuante a toamnei, deci un motiv in plus sa incerci stilul londonez toamna asta.

In ceea ce priveste incaltamintea, pantofii oxford, pantofii derby, ghetele joase pana la glezna si, in general, ghetele cu sireturi sunt must have pentru un look british.

Look british

Trenci Tommy Hilfiger Ghete din piele cu varf maro Ghete joase din piele

Accesorii pentru un look british

Englezoaicele sunt fashioniste, asa ca la categoria accesorii trecem neaparat pe lista esarfa, palaria si geanta. S-ar mai putea adauga manusile si brosele.

Esarfa care iti asigura cu succes un aer british este esarfa in carouri - stilul Burberry, cat despre palarie... palaria nu are voie sa lipseasca daca vrei sa te lauzi ca ai adoptat stilul londonez din cap pana in picioare. Nici macar barbatii din Anglia nu ies din casa fara o palarie pe cap (vezi David Beckham), cu atat mai putin ai voie tu.

Citește și:

Geanta tip postas se identifica perfect cu stilul british, la fel si geanta tip servieta.

British look

Geanta crossbody mica Esarfa in carouri Palarie cu panglica

Asadar, un outfit londonez perfect pentru toamna 2017 este alcatuit din urmatoarele piese: trenci calduros, rochie in clos, dres gros, ghete joase cu sireturi, palarie, esarfa si geanta de dimensiune medie.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Maridav

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.