Setari Cookie-uri

Stilul vestimentar potrivit femeii din zodia Taur

Femeia Taur este cameleonica. Dimineata o intalnesti in metrou imbracata in blugi, tricou, jacheta sport, cu tenisi in picioare o sapca pe cap, iar la pranz o inviti in oras si iti va veni imbracata intr-o rochie, cu palarie pe cap si sandale sau platforme in picioare.

Asta a fost unul dintre motivele pentru care am admirat-o intotdeauna pe cea mai buna prietena a mea, nascuta sub acest semn zodiacal.

M-a impresionat inca de la inceputul prieteniei cu stilul ei vestimentar aparte. Nu se machia, eram prea micute la vremea respectiva, dar avea parul coafat in fiecare zi altfel (codite impletite, spic, coc, lasat liber pe spate) si parea sa fie mereu cu un pas inaintea noastra in ceea ce priveste moda. Odata ce am ajuns sa fim prietene bune, ieseam din casa imbracata doar dupa sfaturile ei si nu mergeam la shopping fara ea.

Crede-ma, poti sa ai incredere oarba in nativele zodiei taur cand vine vorba de moda. O sa te sfatuiasca corect, o sa te complimenteze cu fiecare ocazie si o sa te faca sa te simti cea mai frumoasa femeie.

Caracteristici ale femeii din zodia Taur

Asa cum am mai spus, femeia Taur este o femeie frumoasa, educata, eleganta, atenta la detalii, cu o imaginatie bogata si un simt artistic dezvoltat. Ii plac materialele fine, parfumurile, palariile, ochelarii de soare, bijuteriile cu pietre, paietele si strasurile.

Citește și:

Chiar si atunci cand o sa-ti spuna ca va opta pentru o tinuta casual, pregateste-te sa o vezi imbracata intr-o tinuta casual diferita de viziunea ta in ceea ce priveste genul asta de tinuta. Fie ca o sa iasa in evidenta prin geanta aleasa, palaria sau incaltamintea, femeia Taur nu se imbraca niciodata plictisitor.

Pentru nativele zodiei este foarte important materialul din care este confectionata o piesa vestimentara. Cand merge la cumparaturi, vrea in primul si in primul rand sa atinga haina si abia apoi sa o probeze, iar daca vine vorba de cumparaturile online, atunci se va uita in prima faza la compozitia materialului.

Si da, ii plac hainele de firma, arunca un ochi pe eticheta, insa nu o sa si arunce cu banii in stanga si in dreapta. Daca te indragostesti la prima vedere de o rochie mult prea scumpa, punem pariu ca femeia Taur o sa iti gaseasca un produs extrem de asemanator la un pret cu mult mai avantajos?!

Citește și:

Rabdatoare din fire, femeia din zodia Taur colinda ore in sir second hand-urile si rasfoieste de trei ori acelasi magazin online.

Outfit casual-elegant pentru femeia din zodia Taur

Femeia Taur adora culorile. Se imbraca in tonuri calde si in tonuri nude, alege imprimeurile florale, bulinele si dungile. Cum spuneam... ea niciodata nu se imbraca plictisitor. Ii plac chiar si tricourile cu mesaje personalizate, care dau de gol putin din felul ei de a fi.

Sa iti fac o marturisire: dupa ce am ales outfitul din imagine, mi-am intrebat prietena "tauroaica" ce parere are despre el. "E perfect. Asa m-as imbraca", a fost raspunsul ei. Stiam, pentru ca l-am ales gandindu-ma la ea.

Stil vestimentar pentru femeia Taur

Palarie Only Sandale cu franjuri Rochie rosie Ochelari de soare Geanta de piele

Este un outfit casual-elegant cu care femeia din zodia Taur isi surprinde colegii la birou dupa care isi da intalnire cu prietenele la o terasa in oras.

Citește și:

Sa nu fii geloasa, dar nativele din Taur obisnuiesc sa atraga toate privirile asupra lor si asta o sa se intample de fiecare data, indiferent de ce aleg sa puna pe ele.

Sursa Foto Front page: Shutterstoc/Jaroslav Monchak

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.