Setari Cookie-uri

Ce sa porti ca adepta a stilului hip-hop

Ascult hip-hop de cand aveam vreo 11 ani. Eram mica, stiu, si nu pot sa iti raspund la intrebarea "ce intelegeai din versurile baietilor la B.U.G. Mafia si La Familia?", ideea este ca le cumparam casetele si le ascultam pe furis, iar primul eveniment hip-hop la care am luat parte (in perioada liceului) m-a facut sa pun la descrierea unei fotografii "Raiul pe pamant".

Chiar daca in paralel eram si fana a trupei Andre si sufeream pentru ca cei de la Parazitii aveau numai cuvinte urate la adresa lor, ajunsa la 30 de ani ma declar in continuare fana infocata a acestui stil muzical.

Singurele cluburi in care am mers pana acum vreo cinci ani au fost cele in care se organizau (vinerea si sambata) petreceri hip-hop si R&B. Acolo i-am cunoscut si pe multi dintre artistii underground care acum sunt pe val sau, dimpotriva, au disparut din industria muzicala.

Nici ca as fi vrut sa imi petrec adolescenta altfel. Imi aduc aminte ca ma duceam din club direct sa dau examen la facultate. Ce vremuri, ce vremuri!

Cum se imbraca femeile la un eveniment hip-hop

La vremea respectiva, vorbesc aici de perioada 2006 - 2010, publicul feminin de la petrecerile de genul se impartea in trei categorii:

  • tipele cool care purtau pantaloni largi, hanorace si dansau breakdance;
  • fetele cuminti cu outfit-uri alcatuite din blugi, tricou sau maiou si adidasi, foarte rar pantofi, iar atunci acestia era cu toc mic;
  • tipele sexy care defilau in rochii mulate, fuste scurte si bluze decoltate, pe tocuri de 15 cm (da, reuseau sa se tina tare si sa danseze toata seara).

Outfit urban

Citește și:

Rochie mulata midi Maiou urban larg Tricou tip helanca

Te intrebi din ce categorie faceam eu parte? Cea din mijloc, care, daca stau acum sa ma gandesc, era cea mai ok. Nu eram catalogata nici prea baietoasa, dar nici prea... sexy.

Asa cu look-ul asta de fata cuminte am atras o multime de admiratori si mi-am facut cativa prieteni cu care pastrez legatura si in prezent. Insa nu am fost niciodata multumita de tinutele mele de club.

Vedeam in videoclipuri, vedeam prin reviste si pe internet ca hainele pe care le poarta adeptele stilului hip-hop sunt total diferite de ceea ce aveam eu.

Outfit urban

Hanorac cu maneca scurta Caciula

Tricou urban Pantaloni largi

Haine reprezentative stilului hip-hop

Nu am purtat niciodata sapca sau caciula, desi sunt reprezentative stilului, complexata de faptul ca sunt slaba, am evitat pantalonii larguti sau cu turul lasat pe care i-as fi combinat cu o bustiera si un hanorac cu gluga si nici n-am defilat in rochii mulate.

Citește și:

In colajele pe care le-am facut pentru acest material am strans cateva dintre cele mai importante piese vestimentare, accesorii si perechi de incaltaminte pe care adeptele stilului urban/hip-hop ar trebui sa le poarte.

Ca si incaltaminte, adidasii sunt vedetele. De cand ma stiu s-a pus accentul pe ei si firma care i-a confectionat este extrem de importanta. DC Shoes, Vans, OSIRIS, SUPRA si Etnies sunt doar cateva dintre firmele carora trebuie sa le acorzi atentie atunci cand iti pregatesti outfit-ul pentru un concert hip-hop.

Tricourile si bluzele trebuie sa fie oversize, cu sau fara decolteu, cu sau fara un umar gol. Pantalonii... evita-i pe cei cu imprimeuri, doar daca nu cumva sunt camuflaj.

Cum te imbraci daca asculti hip hop

Adidasi albi Sapca de fete Dope Bustiera pentru maiouri


Ce am mai inteles eu din tot timpul asta petrecut in mediul underground? Ca atitudinea conteaza mai mult decat orice haina!

Citește și:

Poti sa te imbraci larg, poti sa te imbraci provocator, atata timp cat esti sigura pe tine, te porti frumos cu oamenii si emani vibratii bune, toate acestea ti se vor intoarce.

Sursa Foto Front Page:Shutterstock/Dmitry_Tsvetkov

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.