Setari Cookie-uri

Cele mai spectaculoase sutiene cu broderie florala romantica: afla unde sunt!

Stiai ca sunt sutiene care au puterea de a ne schimba starea interioara? Daca te-ai trezit cu fata la cearceaf, pune degraba pe tine sutienul cu broderie florala si te vei simti instant mai bine. Nu uita sa pui bluza peste cand iesi pe usa!

Recunosc ca ma gandesc serios sa renunt definitiv la sutien. Sau cel putin m-am gandit la un moment dat sa fac asta, pentru ca acum, de cand m-am dezobisnuit sa mai port doar sutiene cu push-up si balene, nu ma mai simt inconfortabil cand port sutien 12 ore pe zi.

Daca la 20 de ani nu concepeam sutien fara cel mai mare push-up, la 30 de ani tanjesc dupa sutienele din tul si din dantela si, mai nou, dupa sutienele cu broderie florala si diverse aplicatii. Cum unde le gasesti? In magazinele online.

Sutiene super sexy cu broderie

Partea interesanta la sutienele cu broderie florala este ca pot fi lasate la vedere. Spre exemplu, cand mergi in club poti sa imbraci un outfit alcatuit din: botine, pantaloni din piele, sutien cu broderie si bluza din plasa pe deasupra. Intr-adevar, este o tinuta foarte indrazneata, dar merita riscul. Mai ai nevoie doar de atitudinea corespunzatoare, rujul de culoare inchisa pe buze si succesul ti-e garantat.

Citește și:

Sutienele cu broderie florala sunt de obicei din tul sau din dantela. Nu exista model care sa fie banal, fie gasesti sutien cu broderie florala si chocker, fie sutien cu broderie florala si bretele multiple, fie chiar si sutien cu broderie florala tip bustiera, pe care il poti purta cu o pereche de pantaloni cu talie inalta si un bolero sau o camasa fina pe deasupra.

Sutiene cu broderie

Sutien cu chocker Sutien alb cu broderie Sutien cu tradanfiri rosii

Sutiene cu broderie florala in tinute romantice

Pe langa sutienul din satin cu broderie florala, inca un model pe care il poti lasa la vedere atunci cand mergi la un eveniment care iti permite o astfel de tinuta indrazneata, mai sunt sutienele cu broderie florala pe care sa le porti in timpul intalnirilor romantice. In cazul asta, fie il lasi sa se vada discret, eventual sa il vada doar partenerul cand stati amandoi la masa, fie il pastrezi pentru cand va retrageti acasa.

Citește și:

Multe dintre sutienele cu broderie florala sunt gandite pentru a completa o tinuta deosebita fara sa fie acoperite prea mult. Si 2017 a fost un an al outfit-urilor indraznete, al sutienelor lasate la vedere, insa 2018 se anunta si mai indraznet. Zic ca e cazul sa iti achizitionezi si tu un astfel de sutien si sa il pastrezi pentru atunci cand simti ca a sosit momentul.

Sutiene cu broderie florala

Sutien cu bretele late Sutien din tul cu broderie Sutien din satin cu broderie

Daca ai target pentru anul asta sa atingi un numar de followersi pe Instagram, stii ce ai de facut, da? Sutienul cu broderie florala este doar un amanunt mic, dar extrem de important, care va face ca like-urile sa curga fara oprire.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Kristina Ponomareva

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.