Setari Cookie-uri

Sutienele cu model interesant la vedere! Poartă-le acum!

Underwear as outerwear este unul dintre cele mai senzuale detalii pe care moda le-a inventat de-a lungul sezoanelor. În acest sezon această tendință adună totuși alte elemente, alte influențe. Descoperă cum să porți sutiene cu model interesant la vedere în toamnă-iarnă 2018-2019!

Dacă până acum purtarea de sutiene cu model interesant la vedere cuprindea haine mai degrabă casual sport, urbane, cu elemente de lenjerie intimă la vedere, acum situația s-a schimbat. Și asta pentru că acest sezon a adus multe falduri transparente, voaluri dantele și tulle-uri, ce lasă la vedere lenjeria intimă de pe dedesubt.

Și spun lenjerie intimă întrucât nu doar modelele de sutiene din texturi interesante se întrevăd pe sub texturile transparente, ci și sorturile sau boxerii la fel de sexy!

Cu ce texturi purtm sutienele în modele actuale?

La fel de HOT sunt și bustierele sporty, din bumbac, pe care în alte circumstanțe le-ai purta la sala de sport, de exemplu. Și acest gen de sutien sau bustieră se poartă acum, mai ales alături de piese sporty, dar adesea completate de mici inserții de voal, dantelă, satin. Ideea de bază este tocmai faptul că acum trebuie să mizezi pe contraste de stiluri. Dacă ceva e prea sport, adaugă dantelării și materiale prețioase! Dacă ținuta e prea elegantă, strecoară lenjeria intimă pe dedesubt.

Citește și:

Vederea la ”dedesubturi” vine în acest sezon cu mister, eleganță, rafinament, chiar dacă, poate, de data aceasta modelele de sutiene cu model interesant la vedere sunt mai HOT ca în alte sezoane! Cum se întâmplă asta? Cum este, totuși, mai multă piele la vedere fără rezultatul să fie vulgar sau exagerat? Descoperă cum porți sutienele la vedere, conform trendurilor și câteva modele de underwear în selecția mea de mai jos.

Citește despre rochiile din tulle ideale cu underwear pe dedesubt

Citește despre rochiile din tulle ideale cu underwear pe dedesubt

Cum porți sutiene cu model interesant la vedere: underwear as outerwear

Până acum vedeam ceva bretele pe sub sweatere, pulovere sau rochii. Vedeam poate betelia de la chilot pe sub blugii sau pantalonii cu talia coborâtă. Vedeam body-uri, sugerate, întrezărite abia pe sub bluze, tricotaje, rochii. Adesea lenjeria era super-spectaculoasă, menită să atragă atenția la ea. Era dominantă.

Citește și:

sutiene cu model interesant

Alege sutiene cu model interesant de aici

Acum, însă, creatorii de modă au folosit modelele de sutiene cu model interesant la vedere au mers pe prezența lenjeriei intime ca suport, ca accesoriu al unei ținute dominante. Căci ce este mai dominant ca o rochie din voal pe sub care vezi sutienul și șortul? Poate modelele de sutiene din texturi interesante ale sezonului, nu?

Ei bine, pe lângă cum porți sutienele la vedere, trebuie să vorbim puțin și despre stilurile de sutiene ce se poartă. Se poartă adesea stilul sexy, cu cupe dantelate, inserții satinate, aplicații prețioase, bogate, opulente. Dar se poartă și modele sport, basic, ce aduc mai degrabă a bustiere. Se poartă și sutienele cu cupele dublate de barete ce vin peste bust, de parcă cupa ar fi decupată.

Sutiene din dantelă, imprimeuri, aplicații și inserții sexy, toate pentru ținute chic

Faptul că bustierele sunt la mare căutare în acest sezon se vede și în vestimentația de stradă, să-i zicem outerwear. Ele nu se întrevăd doar prin decolteuri adânci, materiale transparente, ci sunt lăsate pur și simplu ca piese de stradă, de zi.

Citește și:

La Dolce & Gabbana, de exemplu, bustierele din paiete au făcut pereche de pantalonii din satin și stiletto, cu ciorapi-plasă pe dedesubt. Așa e că felul cum porți sutienele la vedere poate fi de-a dreptul spectaculos?

sutiene cu aplicații interesante

Vezi sutiene cu aplicații interesante aici

Pe lângă sutiene cu model interesant la vedere, bustierele sunt, poate, cea mai frecventă piesă de underwear, deși suntem totuși, în plin sezon rece. Dion Lee a folosit bustiere pe sub bluze din voal transparent. Jemery Scott a mers pe bluze cu mânecă lungă, dar stil bustieră, alături de salopete metalice, argintii. Iar Alexander Wang a mers pe sutiene din texturi interesante, stil sport, alături de leggings sport și pantofi cu toc.

Cum poți asorta sutiene cu model interesant la vedere în ținutele de zi cu zi? Pentru ținutele smart-casual, mizează pe bluze, cămăși și rochii din material transparent, completate de blazere, sacouri sau tricotaje pufoase. Dacă alegi să porți bustiere și sutiene din texturi interesante purtate ca piese de zi, alege fuste și pantaloni cu talia înaltă, eventual cu paltoane, jachete, Parka pufoase pe deasupra.

Citește și:

    La fel de bine, poți purta sutiene cu model interesant la vedere dacă alegi ținute sport, cu leggings, pantaloni de jogging, hanorace oversize sau jachete Bomber ori College style.

    Sursa foto front page – Unsplash

    Vizionare placuta


    Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.