Setari Cookie-uri

Sweaterul sport larg adauga un plus de tinerete tinutei

Mi-a placut intotdeauna stilul sport. Pentru lejeritate. Pentru confort. Pentru ca mie intotdeauna mi s-a parut ca se potriveste in tot felul de tinute, fie si la birou, daca dress-code-ul permite, fie si seara.

Insa, pana de curand nu puteai spune, de exemplu, ca poti purta modele de hanorace si bluze sport la fuste cu paiete, la un cocktail ori la o petrecere. Si pentru ca acum moda permite astfel de mixuri, am ales o piesa mai “light”, care sa te ajute sa faci trecerea catre mixuri sporty-chic.

Ma refer la sweaterul sport larg, care poate fi atat in stil de bluza cat si de hanorac. Acest gen de top este confortabil si se potriveste, fara doar si poate, la o pereche de blugi sau la pantaloni tip Chino ori stil training. Insa poti purta modele de topuri smart-casual si la outfit-uri elegante, pretioase, de seara.

Poti purta sweaterul sport larg la pantaloni la dunga, la fuste din dantela, din catifea, la fuste din tweed sau la rochii din paiete. Si poti alege o dominanta a tinutei: fie sport, asortand pantofi sport, flats, fie eleganta, daca combini pumps, stiletto sau sandale cu tocul gros.

Citește și:

De fapt, talentul unei piese de acest gen este ca te ajuta sa iti alcatuiesti o tinuta tinereasca de dama. Si cu siguranta, o tinuta senzuala, eclectica, sexy, prin contrast. Si pentru ca primavara-vara 2018 este sezonul contrastelor, descopera cum porti stilul sport!

Se poarta sweaterul sport larg in primavara-vara 2018!

Daca pana si casa de moda Valentino, recunoscuta pentru liniile rafinate, elegante, eterice si elegante, a incadrat sweaterul sport larg in tinutele din prezentarile de moda, atunci este evident ca se vor purta modele de topuri smart-casual chiar si alaturi de texturi fluide, feminine.

Cum porti stilul sport a la Valentino? Alege modele de hanorace si bluze sport, de preferat in tonuri suave, ladylike (pastelurile sunt must-have in 2018) si asorteaza-le la paiete, catifea, voaluri si materiale matasoase.

Citește și:

    Descopera ce modele de sweatere, pulovere si hanorace maxi sa alegi pentru un outfit fresh & young

    Si pentru ca marii designeri au propus modele de hanorace si bluze sport in asortari elegante. Si pentru ca am vazut in multe prezentari modele de topuri smart-casual, am decis sa caut cateva variante potrivite, in magazinele online.

    Cum porti stilul sport elegant? Alege o piesa precum sweaterul sport larg si asorteaza-l la fuste din piele, pantaloni din piele, tulle, catifea, voaluri, chiar imprimeuri Boho, texturi paietate sau broderii spectaculoase! Pana la urma este sezonul broderiilor! Si o tinuta tinereasca de dama este atat de spectaculoasa cu un top sporty si o fusta din catifea cu broderie, de exemplu.

    Citește și:

      Se poarta sweaterul sport larg in primavara-vara 2018!

      Sweater sport larg pastelat Sweater roz feminin Sweater de catifea

      Sweater tip jumper Sweater oversize grunge

      In ceea ce priveste dominanta tinutei tale, tu vei alege. Continui linia pretioasa si asortezi pantofi cu toc si un clutch metalic, cu aplicatii pretioase? Sau optezi pentru joggers sau pantofi de tenis albi si rucsac? Tu hotarasti cum porti stilul sport! Doar poarta-l!

      Sursa foto front page – Edgar Gomez/Unsplash, instagram

      Vizionare placuta


      Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.