Setari Cookie-uri

Clătite și omletă din bucătării celebre la tine acasă - cu tigăile Tefal Mini Chefs

Orice accesoriu pe care îl cumperi pentru bucătăria ta poate adăuga o notă de veselie încăperii. Același lucru se întâmplă și cu tigăile. O propunere simpatică sunt tigăile decorative cu care să gătești clătite aromate sau omlete pufoase. Obții ușurință, confort și flexibilitate în gătit cu gama de tigăi Mini Chefs de la Tefal.

Unul dintre deserturile care ne fac să ne amintim de momentele dulci din copilărie sunt clătitele, acelea cu un miros aparte care ne întâmpina când veneam de la joacă. Îl știți și nu poate fi înlocuit cu nimic. Poate că mamele noastre se chinuiau mai mult atunci pentru că nu aveau ustensile profesionale, dar acum tigăile de clătite nu doar că sunt disponibile într-o varietate de forme și mărimi, dar și accesibile ca preț.

Un avantaj de luat în considerare este și faptul că aceste tigăi de clătite îți permit să faci câteva omlete perfecte - aurii la exterior, cremoase în interior. Tigăile Mini Chefs de la Tefal fac acest proces să pară o joacă de copii. Și nu doar că sunt ușor de folosit, dar obții și gustări sănătoase făcute cu puțin ulei și cu diverse combinații.

Citește și:

Cum ar fi să faci o călătorie culinară cu ajutorul unor omlete? Se poate cu trei modele de tigăi Graphics de la Tefal, prevăzute cu desene amuzante cu care poți face popasuri în Italia, Mexic sau Franța. Acestea au diametru de 25 de centimetri.

Tigăi Tefal Mini Chefs - descoperă Italia

Omleta specifică Italiei se numește La Frittata și este una dintre cele mai populare mâncăruri din țara în formă de cizmă de pe harta lumii.

La bază preparatul are ouă și umplutură diferită, fiind mai ales folosite resturi din frigider sau diverse brânzeturi - totul înseamnă creativitate și imaginație, cât să obții ceva aromat. La Frittata este mai degrabă o mâncare de făcut acasă, decât ceva ce vei găsi prin restaurante, dacă ajungi prin Italia. Diferența dintre asta și o omletă clasică va consta în faptul că toate ingredientele sunt amestecate împreună și apoi gătite - chiar într-o tigaie pentru clătite.

Citește și:

Tigai Tefal MiniChef

Vezi aici pretul

Tigăi de clătite pentru omlete pufoase

În țara unde podgoriile și brutăriile sunt nenumărate, un gurmand va descoperi felurite gustări. O omletă franțuzească se recunoaște prin forma în care este prezentată, ca un rulou, cu aspect catifelat, aproape ca o clătită.

Principalele ingrediente rămân, desigur, ouăle și diverse brânzeturi (parmezan, cașcaval, gruyere), care mai de care mai sofisticate, împreună cu verdețuri pentru a condimenta natural. Unele rețete implică și câteva felii de cartofi, dar nu recomandăm, pentru că până la urmă vorbim despre folosirea unei cantități infime de ulei într-o tigaie din teflon.

Tigai de clatite

Descopera aici pretul

Tigăi din teflon pentru ușurința în gătit

C-o fi tortilla, c-o fi omletă mexicană, ca or fi clătite cu diverse umpluturi spicy ca în Mexic, să știi că poți face ce vrei tu în această tigaie Mini Chefs.

Citește și:

Principalul ingredient care diferențiează acest preparat de altele este baconul și faptul că această omletă se face mai mult cu albușuri. La final, după ce termini de gătit, poți adăuga niște porumb și ardei deasupra pentru un aspect tipic regiunii, mucho caliente. Nu uita să pui multe condimente picante, că altfel no esta bueno.

Tigai din teflon

Afla aici pretul

Tigăile Mini Chefs pentru clătite au fost realizate printr-o tehnologie patentată Tefal: injectare cu cerneală pentru a permite decorarea atractivă și tematică, fără ca rezistența să le fie afectată. Pe lângă faptul că sunt nostime, vor adăuga un aspect aparte bucătăriei tale, așa cum am stabilit deja la început. Și da, au și un indicator Thermo-Spot, ca să știi când poți începe să bucătărești.

Atunci când te orientezi către alegerea unei tigăi pentru omlete, trebuie să ții cont de mai multe detali: materialul și grosimea ei (determină durabilitatea, rezistența, inducția căldurii), forma, designul, suprafața de gătit pentru a evita lipirea. Orice ai alege, ține cont ca mesele de dimineață - că sunt cu clătite sau omlete - să fie luate în familie. Asta pentru a crea o legătură puternică cu cei dragi, pentru a colecționa amintiri dragi.

Citește și:

Sursa foto Front Main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.