Setari Cookie-uri

Tinuta de city break la Londra: elegant si functional

De mult mi-am propus sa ajung la Londra. Si de fiecare data cand plec in orice concediu, am preluat fraza entuziasta a lui Joey din Friends. Asa ca la Londra, chiar voi avea ocazia s-o spun mot a mot: “London, baby!”

Si ca sa imi pastrez entuziasmul si atunci cand voi pleca inspre Regatul Unit, am cautat de pe-acum cea mai tare tinuta de city break la Londra vara. Si am doua variante not to shabby, sau hai sa le zicem de-a dreptul fabuloase! Iata cum sa te imbraci intr-o excursie la Londra!

Cum sa te imbraci Brit Style in concediu

Britanicii au un stil al lor. E mai degraba rece, dar foarte chic. E bazat pe confort, insa reuseste sa aiba sex appeal. Este un stil royal-relaxat, daca-mi permiti aceasta denumire.

Asa ca, am ales o tinuta de city break la Londra intre elegant si functional. Intre retro si modern. Si cu un vibe autentic britanic. Nu de alta, dar niciodata nu-mi place sa fac nota discordanta. Sau mai bine zis mi se pare un fel de respect pentru zona pe care o vizitez.

Asadar, ce e mai Brit Style ca un sarafan cadrilat ce aminteste de ecosezul scotian sau de tartanul britanic? Pai… nimic, zic eu! L-am imbinat cu o camasa din denim subtire, tocmai pentru ca imi da senzatia de un Punk cumintel. Si tot de un Punk cumintel imi dau impresia si acesti mocasini, de inspiratie Oxford shoes.

Citește și:

Cum sa te imbraci Brit Style in concediu

Vezi sarafan cu print tartan Alege camasa din denim urbana

Vezi pantofi mocasini in stil Oxford

Tinuta de city break la Londra: feel the vibe

A doua tinuta de city break la Londra este una mai moderna, mai actuala. Este poate la fel de sobra, in stilul britanic, insa este extrem de feminina. Si confortabila, pentru ca sunt atatea de vazut in “London, baby!” (Sincer, si eu ma mir ca am zis doar de doua ori!)

Am ales o salopeta cu fusta-pantaloni, intr-o linie destul de simpla si amintind tot de sarafan. Salopeta cumintica si confortabila are langa ea o camasa inchisa pana sus pe gat – sobra! – dar cu volane la maneci – putin frivola, cat trebuie!

Sigur ca am optat tot pentru flats, pentru ca ma stiu si daca si tu esti fan city-breaks, vei dori, pe langa shopping, si sa explorezi orasul!

Tinuta de city break la Londra: feel the vibe

Vezi camasa racoroasa si eleganta Alege salopeta cu fusta pantaloni

Citește și:

Vezi adidasi inalti gri

Si daca ti-am “facut pofta”, acum ca am vorbit despre tinutele de city break la Londra, descopera variante de zbor pana in capitala Regatului Unit si iti mai spun daor o singura chestiune: “London, baby!”

Oferte de zbor catre Londra

Sursa foto front page – Valerie Elash/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.