Setari Cookie-uri

Ținuta perfectă pentru femeile active: o zi în aer liber poate fi chic!

Vacanța de vară a trecut, ne-am reîntors la birou, școala și ea a reînceput, așa că nu mai avem scuze să reînnoim abonamentul la sală. Cel puțin eu, gata, m-am întors pe baricade. Așa că, pentru mine și alte hărnicuțe ca mine, azi prezint sugestii de haine sport pentru femei active, indiferent de sportul practicat. Descoperă și tu ținuta perfectă pentru femeile active, de la haine la pantofi, mai jos.

Da, este timpul acela din an. Timpul când ne simțim întinerite și motivate, și proaspete și presate (de ce să nu recunoaștem?!) să revenim la obiceiurile rutiniere. Fie că ești pasionată de yoga, fie că adori sporturile intense de tip HIIT, fie că mergi la înot, ca mine, azi descoperi cum te îmbraci dacă ești o femeie activă, așa încât să fii șic chiar și la sală.

Ca prim sfat, când alegi ținuta ta de sport, îți spun să probezi hainele și pantofii când performezi mișcările pe care le vei face la sală. Genuflexiuni, flotări, fandări, toate îți vor arăta dacă ai ales ce ai nevoie. În plus, vei vedea și dacă ținuta ta va arăta la fel înainte, în timpul și după antrenament.

Desigur, în cazul meu, întrucât fac înot, remarc deformările costumului de baie, după ce fac prima baie. Acestea fiind spuse, iată ce haine sport pentru femei active îți sugerez eu, dar și ce accesorii poți alege, în funcție de sportul practicat. Descoperă ținuta perfectă pentru femeile active aici:

Citește și:

Ținuta perfectă pentru femeile active în funcție de sport

Este important să alegi cum te îmbraci dacă ești o femeie activă, în funcție de sport. Dacă alergi, dar nu ai haine ce permit schimbul termic, ce nu permit transpirația să fie eliminată, dar nu ai haine din țesături care au SPF, joggingul nu va fi eficient și nu îți vei proteja nici sănătatea. Acestea fiind spuse, descoperă ce pantofi, accesorii și haine sport pentru femei active să porți, în funcție de sport.

Ținuta perfectă pentru femeile active ce preferă yoga are nevoie de texturi elastice, care se extind, care permit mișcări exagerate și torsiuni ale corpului. În plus, ține cont și de temperatura sălii în care faci yoga. Pantalonii stil Capri, mulați, de yoga și bustiera sunt două variante perfecte pentru yoga. Dacă faci yoga într-o temperatură mai joasă, alege pe deasupra și un top sau jumper elastic.

Citește și:

Jurnalul unei shopaholice, ținuta perfectă pentru femeile active, cum te îmbraci dacă ești o femeie activă, haine sport pentru femei active,

Bluze sport pentru femei active


Cum te îmbraci dacă ești o femeie activă care merge la dans? Imită ”uniformele” balerinelor, la antrenamente și repetiții: alege leggings foarte elastici, ce permit transferul termic, bustieră sau top mulat cu vedere la abdomen, un tricou înnodat pe deasupra și pantaloni largi scurți peste colanți, dacă vrei. Așa maximizezi și confortul dar și sex-appeal-ul.

Ținuta perfectă pentru femeile active care preferă înotul (adică pentru mine #hihi) are nevoie de un costum de baie ce susține și stabilizează corpul în apă. Ai nevoie de ochelari de calitate și de cască de înot, pentru a nu lăsa apa cu clor să afecteze părul și ochii. Eu aleg mereu un costum de baie cu susținere a bustului, întrucât antrenamentele la bazin sunt intense și nu vreau surprize!

Citește și:

Ce haine sport pentru femei active recomand dacă faci HIIT sau jogging? Aici intrăm puțin și pe teritoriul accesoriilor, căci, cele mai importante piese sunt sutienul cu susținere a bustului și pantofii sport confortabili.

Jurnalul unei shopaholice, ținuta perfectă pentru femeile active, cum te îmbraci dacă ești o femeie activă, haine sport pentru femei active,

Pantaloni sport pentru femei active


Întotdeauna alege pantofii sport de calitate

Spuneam mai sus că ținuta perfectă pentru femeile active, adesea, în anumite sporturi, depinde mult de pantofi și de accesoriile de susținere. În cazul antrenamentelor de intensitate mare și a alergatului, e nevoie de sutien cu susținere bună și de pantofi sport ce susțin gleznele, ce conferă confort și stabilitate tălpilor și ce permit transferul termic. Contează, deci și cum te îmbraci dacă ești o femeie activă, dar și cum te încalți.

Dacă la capitolul yoga sau înot, pantofii nu sunt relevanți, la dans sunt importanți, de asemenea, pantofii confortabili (atenție, picioarele cresc cu cel puțin o mărime când faci sport și tendoanele se relaxează!) și bustiera sau sutienul cu susținere.

Citește și:

Ca un extra pont: indiferent de siluetă, alege haine sport pentru femei active și alege croieli cât mai aproape de corp. Chiar dacă consideri că nu te avantajează hainele mulate, surplusul de material te va incomoda când performezi anumite acțiuni.

Jurnalul unei shopaholice, ținuta perfectă pentru femeile active, cum te îmbraci dacă ești o femeie activă, haine sport pentru femei active,

Accesorii și pantofi sport


Ținuta sport perfectă pentru femeile active este suportul ideal care te poate determina să adori sportul practicat sau, dimpotrivă, să îl urăști. Așa că mizează pe articole vestimentare de calitate, oricare ar fi sportul practicat sau frecvența practicării lui.

Uite cum compui și o ținută sportivă pentru activități fizice în aer liber de weekend!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.