Setari Cookie-uri

Cum sa te imbraci cand iesi in club in sezonul de toamna

Transforma serile petrecute in club in experiente de neuitat. Alege cele mai incitante outfit-uri si pregateste-te sa ii dai pe spate pe toti!

Nu fa ca mine! Nu astepta pana in ziua evenimentului sa iti alegi hainele cu care vrei sa iesi in oras si sa impresionezi. Nu o sa reusesti, mai ales daca esti o persoana ca mine, adica cu un sifonier plin de haine simple, tricouri si adidasi. Chiar daca este vorba de o seara obisnuita de club, o iesire cu fetele, fa din seara asta o seara de neuitat.

Imbraca-te ca sa te simti tu bine, imbraca-te asa cum nu esti vazuta in fiecare zi. Ti-am pregatit cateva recomandari de piese vestimentare care ar putea sa iti vina in ajutor pe viitor.

Salopeta asimetrica

E toamna, asta inseamna ca tinutele de club trebuie sa fie si ele in ton cu vremea. Prin urmare, rochia si fusta scurta pot fi inlocuite de acum cu pantalonii din piele si salopete.

Modelul ideal de salopeta pentru o seara de club este salopeta asimetrica, pentru ca ne aflam totusi intr-un club si trebuie sa se evidentieze putin hainele de iesit in oras fata de cele de zi cu zi. Salopeta asimetrica, jumatate pantalon, jumatate fusta, si fara maneci, este o salopeta eleganta in care vei arata ca un fotomodel de la Victoria's Secret.

Citește și:

Salopeta eleganta

Salopete elegante pentru orice ocazie

Rochie cu choker

Daca nu vrei sa pierzi prea mult timp cu alegerea outfit-ului pentru club, achizitioneaza-ti rapid o rochie bodycon cu choker. Nici prea indrazneata, si nici pe departe cuminte, rochia midi cu croiala bodycon si choker asigura tinuta perfecta pentru o iesire in club.

Se poarta neaparat cu tocuri inalte, iar pentru un look de bad girl ar trebui sa iti prinzi parul intr-o coada de cal sau doua cozi impletite (french braids), chiar si un coc lejer.

Rochie cu choker

Alege alt model de rochie de seara

Frac negru

Fiind vorba de un anotimp cu temperaturi scazute, nu ne permitem luxul de a iesi in oras fara sa ne acoperim cu o jacheta sau un trenci. Daca mergi cu masina si stii ca nu o sa petreci prea mult timp prin aer liber, poti chiar sa optezi pentru un frac. De ce nu?!

Vei arata altfel decat orice alta tipa care vine sa se distreze in club si toti cei prezenti se vor intreba cine este misterioasa in frac negru.

Citește și:

Fracul se poarta atat cu pantaloni din piele cat si cu o fusta sau o rochie bodycon. Si tocuri inalte, bineinteles.

Frac negru

Vezi si alte haine de club

Curea din piele

Cureaua lata din piele nu este o noutate in randul fashionistelor si nici al celor care iubesc viata de noapte, am intalnit-o chiar si in tinutele de scena ale artistelor din Romania. Prin urmare, m-am gandit sa caut si eu una pe care sa o recomand.

Am gasit modelul perfect, modelul pe care il poti asorta la o rochie scurta, la o rochie mulata pe corp, dar si la camasa sau pulover. Pentru un efect wow, nu uita sa iti iei in picioare pantofii cu toc.

Curea lata din piele

Alege alt model de curea

Salopeta eleganta

Salopeta eleganta chiar este o alegere inspirata pentru o seara de distractie in club.

Daca nu indrazneti sa iti faci aparitia intr-o salopeta asimetrica cum este dea de mai sus, atunci poti sa alegi varianta mai cuminte, dar la fel de eleganta si de sexy.

Citește și:

Mie imi place la nebunie si clar este ceva in care m-as simti confortabil si increzatoare.

Salopeta eleganta

Alege o salopeta care te avantajeaza


Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ADfoto

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.