Setari Cookie-uri

Tinute de Martisor si Ziua Femeii - tinute in alb-rosu

Mult nu mai este! Si vine ziua cand vestim primavara! Si vestim frumusetea noastra, a femeilor. Asa ca ti-am pregatit cateva sugestii pentru tinute de Martisor si Ziua Femeii, ca sa astepti asa cum se cuvine primavara!

Am ales cateva haine si accesorii pentru tinute in alb-rosu, care sa se asorteze cu snurul martisorului. Cum te imbraci de Ziua Femeii? Ce zici daca pe langa accesorii de Martisor, asortezi linii si imprimeuri feminine?

Am ales cateva modele de haine potrivite de asortat in tinute de Martisor si Ziua Femeii si cateva accesorii in alb si rosu, care vor aminti de 8 martie, si fara sa porti Martisorul.

Tocmai combinatia de culori prezenta in aceste tinute in alb-rosu este simbolul perfect pentru 8 martie! Daca mai adaugi si patternurile florale, croielile feminine si detaliile romantice, ai deja cateva tinute de Martisor si Ziua Femeii perfecte!

Haine pentru tinute de Martisor si Ziua Femeii

Cum te imbraci de Ziua Femeii? Am ales cateva variante feminine, suave, romantice, delicate, precum cele doua rochii midi cu imprimeu floral (chiar si cu broderie din dantela, pentru extra feminitate).

Citește și:

Dar am ales si variante de tipul camasilor, potrivite pentru tinute in alb-rosu, mixand detaliile ladylike (printul floral, broderia florala) cu elementele androgine (stilul masculin, taietura barbateasca a camasii).

tinute de Martisor si Ziua Femeii

Camasa dungi alb-rosii Rochie de Martisor Pantofi de Ziua Femeii

Esarfa Martisor Camasa model alb-rosu Rochita cu flori

Pantofi si accesorii de Martisor pentru tinute in alb-rosu de 8 martie

Am ales si cateva sugestii de accesorii de Martisor, care pot completa tinute de Martisor si Ziua Femeii. Aceste accesorii in alb si rosu amintesc de snurul Martisoarelor, deci de primavara!

Cum te imbraci de Ziua Femeii? Pana la urma nici nu conteaza daca alegi complet tinute in alb-rosu, sau daca nu porti Martisor, daca sugerezi ideea simbolului primaverii cu ajutorul unor accesorii de Martisor. Ce zici de pantofi in alb-rosu sau de accesorii in alb si rosu precum esarfa de mai sus?

Citește și:

In final, nu conteaza daca alegi sa porti Martisor, daca primesti primavara cu bucurie in suflet, si daca alegi tinute de Martisor si Ziua Femeii care sa iti exprime feminitatea, eleganta, bucuria de a trai! Tu cum te imbracu de Ziua Femeii?

Sursa foto front page – Pete Bellis/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.