Setari Cookie-uri

6 tinute de purtat la o nunta de toamna

Toamna se cam numara nuntile, iar asta nu este o veste pe care o primim toate cu entuziasm avand in vedere ca temperaturile scad si tinutele de nunta pentru invitati sunt mai greu de ales. Astazi, insa, vin eu in ajutorul tau cu cateva recomandari pe care sa le iei in calcul pentru urmatorul eveniment de genul.

Nu stiu in ce moment invitatia la nunta a incetat sa mai fie un motiv de fericire. Nu stiu in ce moment viitoarele mirese au incetat sa mai viseze la rochia alba - simbolul purtitatii. Si nu stiu in ce moment nunta a incetat sa mai fie o nunta care se organizeaza cu drag si entuziasm, la care sunt invitati oamenii dragi, apropiatii.

Ce imi place, in schimb, este ca tinutele de nunta pentru invitati nu se mai cer a fi acele rochii impopotanate pe care obisnuiau sa le imbrace rudele noastre in tineretile lor.

Tinutele de purtat la o nunta se aleg acum in functie de stilul fiecareia dintre noi si conteaza cel mai mult sa ne simtim bine cu ce punem pe noi. Asa ca cele pe care le-am ales drept recomandari pentru o nunta de toamna includ pantalonii si sacoul.

Rochii de nunta pentru toamna

Nu spun ca negrul este cel mai potrivit atunci cand vine vorba de o tinuta pentru nunta, insa eu as accepta oricand sa imi fac aparitia printre invitati intr-o rochie lunga, neagra si cu spatele gol. Este si motivul pentru care incep recomandarile cu o rochie neagra tip sirena, cu crapatura pe picior, un umar gol si o maneca lunga din voal.

Citește și:

Cerceii candelabru si sandalele cu toc subtire completeaza perfect tinuta.

De cealalta parte este rochia scurta cu dantela rosie. Acopera-te cu un sacou lung sau un trenci elegant in cazul in care temperatura de afara nu iti permite sa umbli doar in rochie.

Rochii de nunta pentru toamna

Rochie rosie de nunta - tinuta completa Rochie lunga de nunta - tinuta completa

Pantaloni eleganti in tinute de nunta

Pantaloni in tinuta de nunta?? Asa da! Stiu, nu ma pot imbraca in blugii mei preferati, dar tot este o veste buna pentru mine. Ma imaginez imbracata intr-o bluza cu umerii goi, pantaloni evazati din catifea si incaltata intr-o pereche de sandale cu toc inalt.

Sau o bluza din voal transparent, cu maneci lungi, pantaloni slim si incaltaminte cu toc.

Ambele tinute se completeaza cu geanta plic si cercei statement.

Pantaloni eleganti in tinute de nunta

Pantaloni evazati din catifea Pantaloni slim din dantela

Citește și:

Sacouri si bolerouri pentru nunta

Mi s-a intamplat chiar si in toiul verii sa imi fie racoare seara cand am iesit din restaurant sa iau o gura de aer curat, situatie ce imi poate dauna daca ies incalzita de la prea mult dans. Asa ca nu plec niciodata la petrecere fara un sacou sau un bolero care sa ma protejeze.

Avand in vedere ca tinutele de nunta, fie ca este o rochie sau o combinatie de pantaloni si bluza, sunt elegante, si hainele pe care le punem pe deasupra trebuie sa fie in ton.

Opteaza pentru un bolero din material fluid sau cu insertii stralucitoare, sau pentru un sacou negru fara inchidere.

Haine de nunta

Bolero alb elegant Sacou negru elegant

Acestea fiind spuse, iti mai ramane doar sa iei cu tine un zambet larg, multa buna dispozitie si o pereche de balerini cu varf ascutit pentru dupa miezul noptii, cand picioarele iti vor fi obosite de la atatea ore petrecute pe ringul de dans. Bucura-te de moment!

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Shunevych Serhii

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.