Setari Cookie-uri

De unde poti cumpara tinute cool in intregime ca seturi de haine

Cand vine vorba de vestimentatie, am trei dorinte. Prima: sa am un stilist personal, a doua: sa primesc acasa mai multe haine, iar eu sa le aleg pe cele care mi se potrivesc, a treia: sa cumpar tinuta intreaga din fotografiile de prezentare sau de pe manechinele din magazine.

Pentru primele doua dorinte astept de ceva vreme sa ma intalnesc cu pestisorul de aur, sunt constienta ca nu pot sa bat acum din palme si sa primesc ce-mi doresc, in schimb, pentru cea de-a treia dorinta e nevoie doar de rabdare si atentie ca sa caut prin magazine. Doar ca uneori vreau mai mult, asta insemnand sa mi se ofere tinuta de-a gata fara sa pierd timpul.

Din fericire pentru mine, si cu siguranta si pentru tine si pentru orice alta femeie pasionata de moda, acest lucru este posibil in cateva dintre magazinele online.

Tinute in intregime pentru femei si barbati

Unul dintre magazinele care s-au gandit sa faca un bine abonatilor este answear.ro. Aici gasim o sectiune cu outfit-uri create si optiunea de a le cumpara pe toate odata. Si nu suntem privilegiate doar noi, ci si barbatii se pot bucura de acelasi tratament.

Avand in vedere lipsa de rabdare a barbatilor cand vine vorba de cumparaturi, punerea pe tava a unui intreg outfit este mai mult decat perfect.

Citește și:

Pot alege din oferta de outfit-uri sport si casual, de primavara-vara/toamna-iarna, dar si tinute elegante, pentru evenimente sau pentru aceia care sunt nevoiti sa se prezinte la locul de munca imbracati la patru ace.

Tinute in intregime pentru barbati

Tinuta eleganta pentru barbati Tinuta sport-casual pentru barbati

Tinute cool in intregime pentru orice stil

Noi femeile avem multa rabdare cand vine vorba de haine (bine.. unele dintre noi, cunosc si cazuri care ar face orice altceva decat sa umble prin magazine, fie ele virtuale sau offline). Dar poate ca intr-o zi ne lipseste inspiratia si vrem sa avem pe cineva care sa ne puna la dispozitie un outfit intreg pe care sa il putem achizitiona instant.

Eu, spre exemplu, avand in vedere ca lucrez la slefuirea stilului meu vestimentar, chiar am nevoie de un magazin care sa-mi arate o combinatie de articole care mi s-ar potrivi si apoi sa ma indrume de unde sa le cumpar pe toate.

Citește și:

Lipsa de incredere ne impiedica de foarte multe ori sa gasim stilul care ne reprezinta si aici ma dau tot pe mine exemplu. Sa vad pe altcineva un outfit si apoi sa il imbrac eu nu ma mai lasa sa ma gandesc daca am facut sau nu alegerea potrivita.

Tinute intregi vandute ca seturi pentru femei

Tinuta casual-hippie pentru femei Tinuta casual din denim pentru femei

Asa ca recomand sa va lasati cu incredere pe mana specialistilor din magazinele online, care nu vor decat sa ajute omul in cauza sa capete incredere in el si sa ajunga intr-un final sa fie asa cum isi doreste sa fie, cel putin din punct de vedere vestimentar.

Sursa Foto Front Page: Pexels

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.