Setari Cookie-uri

Top 10+ rochii prețioase pentru seara de Revelion: sugestii fabuloase de la designerul Ana Maria Cornea

Dacă nu ți-ai ales încă ținuta de purtat de Anul Nou, am venit cu câteva sugestii care să te inspire. Și nu așa oricum! Am cerut părerea specialistului, designerul vestimentar român Ana Maria Cornea. Ea ne-a ajutat în realizarea unui top, în care am inclus peste 10 rochii prețioase pentru seara de Revelion!

Pe lângă lista de rochii prețioase pentru seara de Revelion, sugerate de către designerul român Ana Maria Cornea, am selectat și câteva modele absolut fabuloase, din care să te inspiri. Am ales peste 10 rochii prețioase pentru seara de Revelion și îți voi da și câteva sfaturi despre cum să le accesorizezi.

Poți alege rochii scurte prețioase de Revelion, dacă vrei un look mai tineresc, sexy, vivace, ludic, poate! Poți, desigur, opta pentru rochii lungi prețioase pentru Revelion, dacă mergi la un eveniment cu dress-code black tie, sau la un restaurant! Și nici rochiile cu lungime midi nu ar trebui să îți iasă din raza vizuală, căci și ele pot fi variante de efect de purtat la petrecerea din noaptea dintre ani.

rochii midi și lungi de Revelion

Alege rochii midi și lungi de Revelion

Ce poți purta în seara de Anul Nou? Alege rochii scurte prețioase de Revelion sau rochii lungi prețioase pentru Revelion!

Da, este last minute! Este pe ultima sută de metri! Dar mai știu că trebuie să mai fie femei ca mine, care tooot analizează și nu reușesc să se hotărască asupra unei ținutei. Și, desigur, mai sunt cazurile în care nici măcar locul petrecerii nu a fost stabilit, cu atât mai puțin ținuta.

Citește și:

rochii prețioase scurte de Revelion

Vezi rochii prețioase scurte de Revelion

Așadar, pentru mine, pentru întârziatele indecise și pentru femeile ce țin la recomandările specialiștilor din fiecare domeniu, am ales peste 10 rochii prețioase pentru seara de Revelion!

Am ales câteva rochii scurte prețioase de Revelion și câteva cu lungime midi, pentru acelea dintre voi care merg în club, la prieteni, chiar pentru acelea care stau acasă dar vor să fie fabuloase, fără doar și poate! Sigur că recomand aici detalii spectaculoase, texturi interesante, aplicații elegante sau elemente de croi ce ies în evidență. Hai să trecem în revistă, în ordinea în care apar în colajele de mai jos, cele mai sexy rochii lungi prețioase pentru Revelion și variantele scurte, young & cool!

Citește și:
  1. Rochia babydoll din brocart cu broderie din dantelă este o variantă sexy și poate fi asortată cu sandale-botină, stiletto aurii, cercei-mari, candelabru și un clutch în tonul pantofilor.
  2. Dacă alegi rochii scurte prețioase de Revelion, precum cea cu franjuri multe și lungi, a la anii 20, mergi pe sandale cu barete și o bijuterie masivă. Cerceii se potrivesc aici și un clutch rigid metalic.
  3. Rochia cu dantelă și volane este feminină și prețioasă. Albastru-cobalt se potrivește perfect cu argintiul, deci mergi pe accesorii metalice argintii!
  4. Dacă alegi o rochie precum cea cu paiete-solzi roșii, deja ai o piesă dominantă, statement! Completeaz-o cu sandale fine, metalice sau nude și un plic simplu. Adaugă bijuterii fine aurii.
  5. Dacă alegi rochii prețioase pentru seara de Revelion, dar suficient de casual și effortless, precum rochia snake-skin, asortează-o cu cizme peste coapse, un clutch colorat și cercei masivi!
  6. Să trecem și la selecția de rochii lungi prețioase pentru Revelion și la cele midi, desigur! Rochia argintie, retro e perfectă cu sandale cu aplicații și un clutch cu aplicații de asemena.
  7. Dacă alegi rochia strapless, cu volane, în tonuri tari, cyclamen, cu șliț pe picior, asortează o pereche de sandale prețioase sau stiletto, ori pumps, alege un plic în ton cu încălțămintea și un colier sau cercei masivi.
  8. Pentru variante de rochii prețioase pentru seara de Revelion precum cea cu mâneci din voal brodat cu dantelă, cu aplicații strălucitoare și șliț adânc, mergi pe sandale minimal dar metalice și un clutch-box prețios.
  9. Pentru rochia roșie de catifea, cu inserții din dantelă, alege pumps sau stiletto aurii sau argintii, un plic de asemenea metalic și cercei cu perle.
  10. Dacă alegi rochia din catifea cu detalii pe corset, mergi pe accesorii ton în ton, ”sparte” de ceva inserții metalice sau nude.
  11. Dacă alegi rochii lungi prețioase pentru Revelion, precum cea pe un umăr, stil zeiță grecească, asortează-i sandale ”punk” cu ținte, brățări masive și un plic prețios.

Ana Maria Cornea, designer vestimentar

Citește și:

Rochii prețioase pentru seara de Revelion: sugestii de la designerul român Ana Maria Cornea

Cum spuneam, am cerut și părerea designerului vestimentar Ana Maria Cornea, pentru a alege inspirat cele mai șic rochii prețioase pentru seara de Revelion. Și designerul român consideră că rochia este o alegere potrivită în acest context, fiind o piesă vestimentară feminină, spectaculoasă. Elegantă, fermecătoare, seducătoare.

Dacă știi ce rochii prețioase pentru seara de Revelion să alegi, cu siguranță poți capta spectatorii. Designerul te sfătuiește să alegi un model care să-ți flateze silueta, o culoare care să-ți complimenteze nuanța pielii și accesoriile perfecte care să închidă frumos acest tablou, care ești tu.

Recomandări Ana Maria Cornea designeri internaționali Vezi mai multe modele de rochii de seară

Citește și:

Tendințele sunt foarte variate și cu siguranță și designerii internaționali au venit cu numeroase modele realizate din dantelă, paiete, tafta, mătase, broderie, tulle, inserții de pene, pietre și mărgele. Culorile, imprimeurile sau mixajele de culori sau texturi sunt prezente în nenumărate variante. Simple sau nu, că vorbim despre rochii scurte prețioase de Revelion, sau despre croieli lungi ori midi, rochia ta te va flata! Ana Maria Cornea spune că totul ține de atitudine, nu de prețul rochiei. Totul vine din interior către exterior!

Tot ea afirmă că Revelionul este despre strălucire, prețiozitate și eleganță și tocmai aceasta este motivația pentru care a ales câteva rochii care sunt perfecte pentru o petrecere într-un local luxos. Ana Maria Cornea a selecționat din prezentările internaționale câteva rochii lungi prețioase pentru Revelion. Te invit să te inspiri și tu din topul designerului român de mai sus!

Citește și:

Elie Saab și Zuhair Murad sunt regii rochiilor de ocazie, și fiind o mare admiratoare a lor, Ana Maria Cornea ales câteva modele din colecțiile lor. De asemenea rochiile Ralp&Russo sunt senzaționale și captează privirile. Ana Maria Cornea a propus și una dintre creațiile sale, o piesă roșie realizată din tafta elastică și pene, o rochie foarte admirată la Viena Fashion Week și Paris Fashion Week.

Și acum că am adus în scenă cele mai sexy și spectaculoase rochii prețioase pentru seara de Revelion, nu ne rămâne decât să îți urăm să ai o petrecere deosebită! Atât eu, cât și designerul Ana Maria Cornea vă dorim să pășiți pline de grație în noul an! ;) 💃

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.