Setari Cookie-uri

Trenciul: cum il porti primavara aceasta

Oh, Doamne, ce pasiune nebuna am facut pentru clasicul trenci! Nu ma mir, pentru ca este usor sa prinzi drag de el cand vezi cat de frumos vine pe orice silueta si cata eleganta ofera outfit-urilor. Fie ca-l porti cu pantofi sau botine, fie ca-l porti cu balerini sau tenisi, trenciul ramane piesa de rezistanta a acestui sezon.

Mi-am dorit mult sa fac acest material nu doar pentru placerea mea, ci si pentru ca sigur ai remarcat si tu pe strada tot mai multe femei care poarta trenci. Si ma refer in mod special la trenciurile drepte si la cele lungi pana la glezna. Le A-dor! Am si eu unul acasa intr-o nuanta fermecatoare de visina putreda.

Din ce am vazut in magazinele online preferate, sa gasesc multe, chiar foarte multe modele care m-au lasat fara cuvinte. Aproape ca mi-era greu sa cred ca sunt pe bune si chiar pot fi ale mele.

Am selectat cateva si am zis sa le impartasesc cu tine, dar inainte de astea am cautat si restul articolelor vestimentare si de incaltaminte cu care s-ar potrivi.

Trenci roz pal in outfit modern

Nu mai este nimic ciudat in a combina trenciul cu pantofi sport, la fel cum este admis sa purtam tenisi cu sacou. Asa ca atunci cand am dat peste acest trenci roz m-am gandit din start sa il pun in aceeasi combinatie cu o pereche de pantofi sport si blugi. Dar nu blugi skinny, ci mai degraba blugi drepti tip mom fit sau boyfriend jeans.

Citește și:

Si pentru ca este primavara, atunci poti opta pentru blugi cu aspect deteriorat si indoiti in partea de jos. Geanta pe care as alege-o ar fi una de dimensiune medie din zona business. E placut sa imbini aceste doua stiluri.

Trenci roz pal in outfit modern

Blugi mom fit Trenci roz pal Tenisi verde mint

Trenci lung in tinuta eleganta

Nu intotdeauna rochiile, bluzele, camasile sau paltoanele lungi le avantajeaza pe femeile micute de statura, dar daca imi promiti ca respecti regula si porti trenciul lung cu pantofi stiletto, atunci iti recomand cu cel mai mare drag outfit-ul din imaginea de mai jos.

In visele mele cele mai indraznete, eu sunt tipa din imagine. Eu port pantofi stiletto cu rochie bodycon si trenci lung. Pasesc apasat, increzatoare, cu spatele drept, barbia ridicata. Si cand ma intalnesc cu cineva ii vorbesc privindu-l in ochi.

Trenci lung in tinuta eleganta

Rochie bodycon Trenci lung Pantofi stiletto

Citește și:

Trenci albastru intr-o combinatie casual

Albastru este o culoare care sugereaza energie si pofta de viata, motiv pentru care l-am vazut in aceasta combinatie oarecum sport, sport-casual. Un outfit in care te simti libera si foarte confortabil.

Am combinat trenciul cu pantofi sport albi si blugi fara tiv (se poarta sezonul asta), in timp ce bluza am ales sa fie in dungi orizontale.

Dar tu poti sa o treci usor de cealalta parte si sa inlocuiesti pantofii sport cu botine sau platforme. Iti va sta la fel de bine si te vei simti bine in pielea ta.

Trenci albastru intr-o combinatie casual

Bluza in dungi Trenci albastru Blugi fara tiv

Sursa Foto Front Page: pixabay.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.