Setari Cookie-uri

Tricotajele maxi de primăvară sunt atât de chic!

La capitolul pufoșenii, stăm bine și în sezonul călduț! Tricotajele maxi de primăvară rămân variante perfecte, confortabile, călduroase și atât de stilate, pentru orice stil și outfit. Așa că am ales câteva sugestii de tricotaje largi de damă, pulovere și cardigane XXL, din care să-ți alegi favoritele. Descoperă mai jos pulovere oversize și cardigane ample, și cum să le asortezi în ținute.

Eu, una, sunt îndrăgostită de tricotajele maxi de primăvară. Aș purta mereu pulovere oversize cu blugi. Aș purta tricotaje largi de damă cu fuste prețioase și boots, mereu. Aș purta cardigane ample cu rochițe fluide cu imprimeuri Boho. Nu m-aș mai despărți de pulovere și cardigane XXL. Și tocmai de aceea sunt atât de cucerită de tot ce înseamnă piese de knitwear la modă în sezonul cald ce vine.

Și pentru că nu vreau să țin îndrăgosteala doar pentru mine, astăzi împărtășesc iubirea mea pentru tricotaje largi de damă cu tine. Dacă adori modelele de pulovere oversize sau pufoasele cardigane ample, sigur vei adora tricotajele maxi de primăvară pe care ți le propun mai jos.

Am ales câteva piese reprezentative pentru sezonul ce vine, câteva piese de knitwear la modă. Și bineînțeles, vom vorbi și despre pulovere și cardigane XXL și cum să le porți. Așadar, vezi cum alegi și asortezi tricotajele maxi de primăvară!

Citește și:

Se poartă tricotajele maxi de primăvară: pulovere oversize, cardigane ample și multe altele

Am ales cardigane ample, lejere, flu-flu. Dar am ales și cardigane groase de tip boucle ca țesătură, sau de tip poncho, în ceea ce privește croiala. Am ales și cardigane elegante, tricotaje largi de damă, ce se potrivesc la ținute elegante. Și am ales și pulovere și cardigane XXL, ideal de combinat în trendurile sezonului.

Poartă tricotajele maxi de primăvară, de tipul cardiganelor și al jachetelor, cu rochii flu-flu, maxi, cu rochițe ladylike, midi cu imprimeu Boho, cu pantaloni la dungă, blugi, cu pantaloni Chinos sau cu rochițe din tricot sau jerseu, cu bocanci și cizme lungi, peste coapse.

Alege tricotajele maxi de primăvară de aici

Alege tricotaje maxi de primăvară de aici


Tricotaje largi de damă: vezi cum încadrezi pulovere și cardigane XXL în ținuta ta!

Și desigur, poartă pulovere oversize cât poți de des. Și cumpără cât poți de multe. Și pentru că sunt piese de knitwear la modă, dar și pentru că sunt atââât de confortabile! Acest gen de tricotaje largi de damă, se pot asorta la orice tip de outfit, conform trendurilor sezonului.

Citește și:

Poartă pulovere oversize cu pantaloni din stofă și tweed în carouri. Poartă tricotajele maxi de primăvară cu fuste scoțiene sau cu fuste fluide, prețioase, plisate sau din materiale bogate precum voalul, dantela, brocartul, tulle-ul. Poartă pulovere și cardigane XXL cu blugi, fără doar și poate, și cu cămăși albe, ieșind pe dedesubt, la guler și la tiv, dar și la manșete.

Alege pulovere oversize de aici

Alege pulovere oversize de aici


Pe scurt: se poartă tricotajele maxi de primăvară. Și se poartă în toate formele și toate asortările. De la piese vestimentare office până la ținute Boho, de la stiluri retro, până la linii urbane, grunge. De la țesături groase, până la materiale prețioase de seară, alege pulovere și cardigane XXL, pentru un plus de relaxare al ținutei. De altfel, aceste piese de knitwear la modă sunt simbolul stilului effortless.

Citește și:

Sursa foto front page – Tanja Heffner/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.