Setari Cookie-uri

Tricouri albe de vara: cele mai simpatice modele

Mi s-a spus acum mai bine de sase ani sa ma imbrac mai mult in alb pentru ca se potriveste cu chipul meu... angelic.

Nu am ascultat sfatul pana ce m-am convins singura ca o hainuta alba imi lumineaza fata, ofera o stralucire ochilor mei si ma face sa vad in oglinda o femeie frumoasa, calda si fericita. Albul are acest efect miraculos asupra omului.

Poate ca nu este o culoare atat de vesela precum galbenul soarelui, verdele de primavara si albastrul cerului senin, insa albul linisteste, te indeamna sa visezi, sa creezi, sa fii mai bun si sa vezi frumosul in orice.

Vara mi-as pune alb din cap pana in picioare in fiecare zi. Doar pielea mi-as lasa-o colorata de razele soarelui.

Rochie alba, pantaloni albi si tricou alb, tenisi albi, sandale albe, oricat de pretentioase ar fi si oricat de multa atentie ar trebui sa am cand le port, pentru ca se murdaresc imediat, tot ma risc si le vreau. Mai ales tricouri albe.

Tricouri albe cu imprimeuri

Imi plac tricourile personalizate, dar imi plac si tricourile cu mesaje si cu imprimeuri haioase sau care transmit ceva.

Citește și:

Spre exemplu, "Fries before guys/Cartofi inainte de baieti" este un mesaj pe care orice femeie, indiferent de varsta, dar cu un simt al umorului dezvoltat, l-ar purta inscriptionat pe un tricou. Chiar si la locul de munca.

Un alt model care-mi place foarte mult si pe care l-am vazut des in ultima vreme, este cel cu buzunar la piept, iar din buzunar rasare ceva... cum observam in modelul de mai jos.

Tricouri albe cu imprimeu

Tricou Minnie Mouse Tricou cu mesaj haios Tricou cu model

Tricouri albe in modele inedite

Mi se intampla adesea sa caut un tricou simplu si sa nu gasesc.

Singurul pe care il am in sifonier este negru si are doar pe spate doua aripi de inger. Este tricoul pe care il port cu drag de fiecare data cand vreau sa am o tinuta simpla, dar de efect. Am gasit si varianta pe alb cu aripi din paiete, care-mi place la nebunie.

Pentru ca-mi plac hainele care-mi lasa umerii dezgoliti, am gasit o versiune ceva mai cuminte, cu taieturi in zona umerilor.

Citește și:

Si pentru ca-mi plac si decolteurile, am ales pentru prezentarea mea un tricou alb cu decolteu generos si imprimeu, dar care vine legat la baza gatului.

Tricouri albe

Tricou aripi de inger Tricou cu taieturi Tricou cu decolteu

Gasesti sute de alte modele de tricouri albe in mediul online, trebuie doar sa iti faci timp si sa ai rabdare sa le cauti. Le gasesti la preturi de nimic si ar fi si pacat sa nu profiti de ocazie.

Mai mult, iti spuneam intr-un articol anterior ca vara asta se poarta rochia tip furou cu tricou pe dedesubt, ceea ce inseamna ca e musai sa ai in dulap un tricou alb.

Sursa Foto Front page: Shutterstock/ By StaceStock

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.