Setari Cookie-uri

Tricourile cu imprimeu fantastic sunt la modă și adaugă un plus de culoare

Adio, tricouri albe! Acest sezon aduce explozie de imprimeuri, așa că alegem să trăim o iarnă colorată și plină de vibrație. Eu am găsit o soluție ieftină, la îndemână și casual, pentru zilele relaxate. Renunț la tricourile basic, albe și aleg în schimb tricouri cu imprimeu fantastic.

Acest sezon a adus pe lângă multe surse de inspirație din trecut și pe lângă multe influențe retro și o pasiune pentru spațiu, galaxii, și explorarea lumilor fantastice, de poveste. Între retro și futurism cred că și-au făcut loc cu grație modelele de tricouri cu imprimeu fantastic.

Că s-au pierdut prin galaxii, că cutreieră lumea lui Pan și alte universuri din povești, tricourile acestea cu imprimeuri fantastice aduc un plus de culoare, de textură (adesea fiind completate de aplicații strălucitoare) și de creativitate.

Și de ce ai alege o ținută monotonă, când poți miza pe una captivantă? Ei bine, eu sunt sigură că, investind în tricouri cu motive spațiale sau de basm poți obține un maxi-efect, cu mini preț! Așadar, pentru zilele acelea în care vrei să-ți transformi ținuta instantaneu, fără bătăi de cap, alege tricouri cu imprimeu SF sau cu motive creative.

Citește și:

tricouri cu imprimeuri haioase Vezi tricouri cu mesaje și imprimeuri haioase propuse de noi

Tricouri cu imprimeu fantastic: alege-le pentru o ținută interesantă!

Mi se pare că modelele de tricouri cu imprimeu fantastic te trimit înapoi în copilărie. Aduc un plus de ludic, de prospețime, de joc, de imaginație ținutei tale. Dacă vrei, mi se pare că purtarea de tricouri cu motive spațiale sau creative te ajută să intri în lumea lui Alice în Țara Minunilor. Iar până să urmezi iepurele, urmează-mă pe mine să vezi ce tricouri cu motive spațiale sau de poveste îți propun!

tricouri cu imprimeu fantastic

Vezi tricouri cu imprimeu fantastic aici

Ce înțeleg eu mai exact prin tricouri cu imprimeu fantastic? Ei bine, intră în această categorie T-shirt-urile cu pattern cu stele, galaxii și praf interstelar. Intră aici nu doar tricouri cu motive spațiale dar și motive cu flori, sere sau labirinturi de basm, în care te pierzi printre vrejuri, petale, animale și păsări și vârtejurile create de ele. Intră aici motivele inventate, cu obiecte reinventate, reinterpretate, dacă vrei, ca în picturile lui Dali.

Citește și:

Intră aici și modelele de tricouri cu motive spațiale iconice (gen Star Wars!). Intră aici și mascotele simpatice spațiale (vezi tricourile Moschino de mai sus). Și, desigur pe lista de tricouri cu imprimeu fantastic intră și supereroii, care tot bântuie lumea reală de mulți ani, prin intermediul filmelor și serialelor Marvel & co.

Tricouri cu imprimeuri în acest sezon: fii creativă! Se poartă SF și se poartă intergalactic dar și din universul lui Pan

Cum poți purta aceste tricouri cu imprimeu fantastic? Îți spun doar că la Balmain am văzut în prezentarea de sezon asortarea unui astfel de top cu costum cu sacou și pantaloni, din material cu paiete aurii. Așa că, îndrăznesc să spun că poți asorta tricouri cu imprimeu fantastic în ce ținută vrei tu!

Citește și:

tricouri de brand cu print SF

Alege tricouri de brand cu print SF de aici

Asortează tricouri cu imprimeu SF la blugi, fără doar și poate, alături de straturi de tricotaje, geci pufoase, paltoane, geci din piele sau de tot de blugi. Poartă tricouri cu motive spațiale alături de fuste, pantaloni și pardesiuri din texturi metalice, cu irizații lucioase, așa cum au creat mulți designeri Universuri și galaxii.

Poartă tricouri cu imprimeu fantastic cu alte printuri și țesături: cu fuste din stofă cadrilată, cu pantaloni în dungi, cu buline! Și, de ce nu? Inspiră-te de la Balmain și asortează tricouri cu imprimeu fantastic chiar la costumele office sau la ținuta elegantă, de cocktail, ori de seară! De exemplu, alături de fuste din piele, stiletto și un blazer din material strălucitor, ai câștigat privirile tuturor!

Citește și:

De fapt, asta mi-a și plăcut la modelele de tricouri cu imprimeu SF sau de poveste: faptul că reușesc să atragă atenția la tine, chiar dacă ai o ținută simplă, gen tricou + blugi! Și asta la minimum de investiție.

Desigur mi-a plăcut și faptul că îmbină perfect ludicul și pasiunea pentru caleidoscopice ale marilor designeri! Și mi-au mai plăcut aceste tricouri cu imprimeu fantastic și pentru faptul că nu se iau prea în serios!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.