Setari Cookie-uri

4 tricouri amuzante pentru iubitorii de pisici

Nu stiu cum este atunci cand ai un caine sau un alt animal/pasare/reptila de companie, dar atunci cand ai pisica este clar ca toata casa ti se va umple de haine, decoratiuni si alte articole cu referire la alintata familiei.

Mie asa mi s-a intamplat. Nu mi-am cumparat eu cate mi-a adus sora mea din America cu pisicute imprimate. Esarfe, cercei, tricouri, chiar si un tricou pentru bebelusi, desi nu avem in neam pe cineva atat de mic, agende, cani si cate si mai cate frumoase, recunosc, dar... parca prea mult. Oare?!

Iubitorii de pisici detin cel putin un obiect cu animalele lor preferate. La birou, acasa, in geanta. Asta da dovada de iubire adevarata, ar spune unii.

Ei bine, pentru acestia, dar si pentru mine, bineinteles, m-am apucat sa caut, ca tot vine vara, cateva modele speciale de tricouri.

Tricouri de vara cu care si pisica ta s-ar mandri

Mi-a fost greu sa ma rezum la patru, pentru ca absolut toate erau bune de luat acasa si de purtat in orice moment al zilei.

Mi-au placut pentru ca nu erau modele clasice, doar o pisicuta sau mai multe puse pe o bucata de material. Nu! Erau imprimeuri super amuzante, imprimeuri care scoteau in evidenta felul de a fi al felinelor.

Citește și:

Tricouri pentru iubitorii de pisici

Tricou cu buzunar acvariu Tricou cu pisica jumatate schelet

Tricouri cu mesaje despre pisici

"You is under my control" este un mesaj care ma face sa rad ori de cate ori il citesc. Nu mai este un secret faptul ca pisicile detin controlul si ca, intr-adevar, pare ca ele ne aleg pe noi, nu invers. Cum cred ele ca totul li se cuvine... stiu exact cum sa obtina ceea ce isi doresc, iar la capitolul iubire si afectiune se merge pe principul "mai rarut, ca-i mai dragut". Si nici ca le putem rezista atunci cand vin sa cerseasca mancare.

Crede-ma, odata ce ai adus in familie o pisica, o sa ii dedici tot timpul si o sa ii oferi toata atentia. O sa te trezesti peste 2-3 ani ca te uiti la ea minute in sir si tot nu iti vine sa crezi ca e reala, ca e a ta si ca poate sa stea ca un bibelou, iar tu sa o gasesti fascinanta.

Sunt trei lucruri care ma bucura in mod deosebit de cand o am pe Rumba: 1. cand ajung acasa si ea ma intampina mieunand si frecandu-se de picioarele mele si de incaltaminte, de fericire, 2. cand ma pregatesc de culcare si ea deja este in pat si ma asteapta sa ma intind ca sa se puna pe mine, sa imi faca masaj si apoi sa adoarma (inaintea mea, bineinteles), 3. felul in care alearga si miauna atunci cand stie ca urmeaza sa ii dau de mancare.

Citește și:

Tricouri cu pisici

Tricou cu mesaj haios Tricou cu mesaj inspirational

Nu am crezut ca o sa zic asta vreodata, dar pisicile sunt absolute minunate! Nu am fost niciodata prietena cu ele pana in momentul in care am facut cunostinta cu Rumba, care avea pe atunci doar doua saptamani. Mi-a fost frica sa pun mana pe ea in prima zi, dar azi, dupa trei ani de zile, ma consider dependenta de aceasta... fiinta.

Prin urmare, fie ca tu ai acasa o pisicuta incantatoare si de dragul ei vrei sa porti cel mai frumos tricou, fie ca ai o prietena innebunita dupa pisicute, sa ai intotdeauna in vedere, ca si idee de cadou, un astfel de tricou.

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.