Setari Cookie-uri

Cele mai chic tricouri - poarta-le la tinute de seara!

Sezonul acesta e pe genul meu! Primavara-vara 2017 este sezonul in care T-shirt-ul e la loc de cinste! Alaturi de costume elegante, alaturi de rochii de seara, alaturi de fuste pretioase, genti-plicuri si pantofi cu toc.

Si nu puteam pierde ocazia de a vorbi despre cele mai chic tricouri si cum sa le asortezi in tinute de seara, ca sa fii la moda. Ca sa te simti bine. Ca sa atragi toate privirile.

Cele mai chic tricouri in tinuta de seara cu pantaloni

Poate parea o tinuta casual ceva mai eleganta, insa daca adaugi accesoriile potrivite, un tricou cu buline si o pereche de pantaloni eleganti sunt tot ce-ti trebuie la un cocktail, de exemplu.

O pereche de sandale peep toe cu tocul gros, poate un sacou sau un blazer masculin, un clutch pretios si gata!

Cele mai chic tricouri in tinuta de seara cu pantaloni

Poarta un T-shirt chiar cu tuxedo! Pantalonii eleganti se poarta cu tricou Adauga o pata de culoare

Poarta rochie de seara cu tricou

Ei bine, da! A fost una dintre cele mai intalnite combinatii pe catwalk: tricou basic (alb sau gri) alaturi de rochie flu-flu, eleganta.

Acest model de little black dress sexy sau mai degraba de rochie furou adauga sofisticare, cu atat mai mult daca este purtata cu accesorii pretiose: sandale metalice sau un clutch din catifea.

Citește și:

Poarta rochie de seara cu tricou

Poarta tricou basic seara Little black dress tip furou Un clutch din catifea e perfect

Chic de vara: tricoul in tinuta de seara cu fusta

Unul dintre trendurile majore ale verii este kitsch. Un Pop dus mai departe.Un ’80-’90 actual, indraznet. Se recunoaste dupa culorile tari, mixurile de imprimeuri, prezenta putertnica a logo-urilor sau siglelor.

Asa ca, fii kitsch seara, insa, fii kitsch cu cap! Alege sa porti unul dintre cele mai chic tricouri kitschy cu o fusta midi plisata (atat de cool in sezonul acesta!) si cu o pereche de pantofi cu toc gros, tip pumps.

Adauga si un choker si un plic intr-un toc acid sau animal-print, eventual o floare mare prinsa in par si gata! Esti kitschy-chic!

Chic de vara: tricoul in tinuta de seara cu fusta

Alege tricou alaturi de fusta O fusta plisata e WOW Completeaza look-ul cu pumps sexy

Serios, trebuie sa indraznesti sa fii tu insati si sa te simti confortabil la un eveniment special, la o iesire in oras sau la un party! Macar o data incearca sa porti cele mai chic tricouri basic in tinute de seara! Iti garantez ca nu va fi singura data!

Citește și:

Sursa foto front page – Andrew Worley/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.