Setari Cookie-uri

Tunici răcoroase de in: alege-le pentru zilele călduroase și nu numai!

De câteva sezoane eu tot port tunici răcoroase de in. Sunt delicate pe piele, sunt din fibre naturale, permit transferul termic, iar pielea poate respira. În plus sunt lejere, confortabile și elegante, într-un fel neostentativ. Așa că azi îmi voi împărtăși pasiunea pentru effortless-chic cu tine!

Ai zice că poți purta tunici răcoroase de in doar vara. Doar când e caniculă, căci până la urmă de asta s-au și inventat aceste bluze prietenoase pe vreme incendiară. Dar ele pot la fel de bine completa costumul tău office, pe timp de iarnă. Sau perechea ta de blugi și puloverul tău Boho, pe timp de toamnă. Sau fusta ta feminină și cizmele cowboy pe timp de primăvară.

Confortabilele tunici largi din in au căpătat renumele restrictiv cum că ar fi doar de vară. Doar de purtat la mare, sau în concediu, sau doar dacă ai un stil Hippie, sau, sau, sau.... Dar ele au mai multe de oferit! Poți asorta o tunică elegantă de in și la un outfit de cocktail, și va fi mai relaxată, mai interesantă și mai confortabilă decât orice bluză cu volane sau mâneci bufante! (A nu se înțelege că nu-mi plac mânecile bufante sau volanele tocmai acum, în plin interes și fascinație pentru perioada Victoriană!)

Citește și:

Și, dacă tu vrei să le porți, pe ele pe tunicile din in, doar vara, sau doar la plajă, tot merită să descoperi sugestiile mele! Măcar pentru vacanța tropicală de la iarnă, de exemplu!

Tunici răcoroase de in: când să le porți?

Așadar, fie că le porți acum – vara e lungă, știi că toamna vine abia în octombrie, da? – fie că pleci în vacanță la mare, la iarnă, undeva într-o zonă ce se bucură de avantajele tropicale, fie că alegi să porți tunici răcoroase de in pe sub palton sau geaca matlasată de iarnă, azi am adunat câteva modele interesante și variate.

Jurnalul unei shopaholice, tunici răcoroase de in, tunică elegantă de in, tunici largi din in

Tunică lungă albă Rochie-tunică din in

Bluză neagră din in Tunică Boho din in

Tunică cu umerii goi Tunică franjurată din in

Este greșit înțeles că există un singur model de tunică de in. Se crede că e potrivită doar stilului Boho, nu? Doar ținutelor cu blugi evazați a la anii 70, Hippie-style, nu? Poți asorta o tunică elegantă de in și la un sacou, la un deux-piece sau la o fustă conică, alături de stiletto! Și mai ales acum, când variantele sunt nenumărate, fetelor!

Citește și:

Extra pont: veți descoperi mai jos și tunici largi din in, ideale pentru viitoarele mame, care sigur vor mai mult confort, dar și stil în ținutele lor. Așa că, pentru femei însărcinate sau nu, pentru tinere sau doamne trecute de a doua tinerețe, pentru ținuta casual sau pentru cea elegantă, am ales cele mai diferite tunici răcoroase de in.

Cum poți asorta o tunică din in?

Spuneam că am ales o variate de modele de tunici răcoroase de in. Și asta tocmai pentru a demonstra că nu sunt niște banale instrumente de a face o ținută Hippie! Ci de a face o ținută elegantă! Confortabilă nu mai accentuez, căci tunicile de in sunt astfel prin definiție. Așa că, iată de tunici largi din in am ”cules” eu din magazinele online:

Tunica albă, largă, cu guler de tunică în loc de cămașa albă clasică în ținute office

După părerea mea, acest model de tunică elegantă din in este ideală în orice ținută. E perfectă alături de pantaloni scurți și sandale ori espadrile. Sau alături de fuste midi, feminine și balerini ori platforme. Sau alături de blugi și teniși. Dar o poți purta în loc de clasica cămașă albă, pentru o pată de textură, la ținuta office.

Citește și:

Și, întrucât inul are țesătură strânsă, fină și este un model basic, acest model merge și seara. Extra pont: O găsești în selecția mea și pe negru.

Rochia-tunică midi tip rochie-cămașă

Știu că am zis că vorbim despre tunici răcoroase de in, dar am găsit această rochie-cămașă sau tunică și nu m-am putut abține, mai ales că rămâne la modă și după vara asta, până la toamnă. Poart-o cu papuci și sandale, dacă mai ajungi la plajă vara asta.

Poart-o cu botine și geacă de blugi sau din piele, la toamnă, sau asortează-i cardigane pufoase și bocanci când temperaturile scad.

Tunica Hippie, cu mici elemente androgine - ideală pentru mame

A doua tunică elegantă de in albă aleasă de mine este cu adevărat specială. Îmi place să păstrează gulerul tunică, mânecile largi și croiala largă, dar adaugă elemente de contrast. Evazarea liniei o poate face hippie. Manșetele o pot face de inspirație androgină. Tăietura din talie și croiala largă o fac perfectă pentru mame.

Citește și:

Una peste alta, acest gen de tunici răcoroase de in sunt perfecte în multe circumstanțe stilistice. La hot pants, la blugi, la fuste conice, la colanți, la pantaloni la dungă! La sacouri, la geci de blugi sau din piele, la cardigane și tricotaje. La cizme lungi, la bocanci, la sandale sau botine, adidași, mocasini sau balerini!

Tunica Boho cu imprimeu și inserții de dantelă tip macrame

Acesta este cu adevărat un model de vară. Este un model care ”strigă” cocktail pe plajă! Dar pentru acelea care ajung la mare mai târziu în toamnă – adică eu - și pentru acelea ce explorează plajele tropicale, la iarnă, acest gen de tunici largi din in sunt perfecte chiar și peste costumul de baie și atât.

Dar poți asorta acest gen de tunici răcoroase de in cu blugi scurți, cu blugi evazați, cu fuste-pantaloni, cu fuste-maxi sau fuste midi ori cu fuste scurte de blugi! Imprimeul și inserția de dantelă romantică, în stil broderie croșetată fac din această tunică elegantă de in o apariție!

Citește și:

Indiferent ce model alegi, că este unul versatil, sau unul specific, pe un anumit stil, te poți baza pe modelele de tunici răcoroase de in. În orice sezon, la orice ocazie!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.