Setari Cookie-uri

Află ingredientul natural secret pentru ten perfect ca de vedetă!

Să găsești un tratament de ten care să te ajute este o cursă. De la deshidratare, la probleme de acnee și eczeme, uleiul de primulă este un secret folosit de multe vedete de la Hollywood. Și nici nu costă prea mult cât să faci o investiție majoră, iar beneficiile pe termen lung sunt multiple.

Multe dintre afecțiunile cu care ne confruntăm când vine vorba despre frumusețe sunt cauzate de un dezechilibru hormonal. Uleiul de primulă restabilește această deficiență și îți lăsă tenul pur și simplu minunat, ca de porțelan.

Bine, nu trebuie să te aștepți la rezultate imediate pentru că vorbim despre un proces de durată doar că unul cu garanții sigure. Împachetat cu acizi grași esențiali, uleiul de primulă este crucial pentru sănătatea pielii, părului și unghiilor.

Un exemplu care confirmă reușita este actrița Kate Bosworth. După ce a fost admirată mai mult în roluri secundare în drame și comedii romantice, recent a defilat în rochii de epocă, furând fiecare scenă în care a apărut. Asta și datorită chipului curat și îngrijit. De când a mărturisit că secretul său în acest sens este uleiul de primulă sau uleiul de luminița nopții, ne-am decis să aflăm mai multe despre și am descoperit că se poate găsi extrem de ușor în magazinele online. Costul este redus, iar tu îți vei mulțumi când vei vedea rezultatele.

Citește și:

Cosmetice cu ulei de primulă: cremă iluminatoare pentru ten

De la QI Cosmetics poți opta pentru o cremă de față iluminatoare, una cu conținut crescut de ulei de primulă și cu acid kojic (tratează hiperpigmentarea pielii și stopează producerea de melamină), extract de licorice (antiinflamator, antibacterian, repară și uniformizează nuanța pielii).

Conținutul de ulei de primulă redă strălucirea tenului, regenerează și contribuie la refacerea membranei celulare. În plus, menține elasticitatea și suplețea pielii, mulțumită acidului gamma-linolenic. Totodată restructurează fibrele de colagen și antirid.

cosmetice cu ulei de primula

Vezi aici pret

Ulei de primulă sau ulei de luminița nopții: un ajutor în înfrumusețare

Pentru uz intern, cât mai ales pentru uz extern, că tot sunt în discuție avantajele folosirii asupra părului și pielii. Presat la rece, uleiul pur de primulă previne apariția ridurilor, hidratează pielea uscată și ameliorează orice simptome asociate acneei sau eczemelor.

Citește și:

Planta erbacee, originară din America de Nord a început să fie folosită ca ingredient în cosmetică relativ recent. Cu efect de tonifiere, uleiul de primulă este recomandat mai ales tenului uscat care trebuie hrănit și regenerat, devenind mai elastic. De asemenea va reduce petele pigmentare, zonele rozacee sau acneice.

ulei de primula

Afla detalii

Suplimente naturiste cu ulei de primulă: de încercat pentru un ten frumos

Dacă dorești să administrezi altfel uleiul de primulă, poți să îl cumperi pentru el sub formă de capsule. Aici este vorba despre uzul intern, pentru că se vor consuma ca atare și vor deveni suplimente nutritive - nu vor înlocui o alimentație.

Capsulele conțin vitamina E, acid arahidonic și acid gamma-linolenic, un ingredient hrănitor pentru organism. Beneficiile consumului implică accelerarea descompunerii celulelor adipoase, efecte bune asupra pielii capului. Printre altele elimină descuamarea, ridurile devin mai netede, regenerează celulele pielii. Rămâne ideea și de folosire în cosmetică - se înțeapă capsula și conținutul de ulei se întinde pe ten, cu precădere în zona ochilor. Și dacă ai o cremă preferată, poți adăuga conținutul de ulei.

Citește și:

ulei de luminita noptii

Provia Nutrition capsule cu ulei de primula TIENS capsule cu ulei de primula

În loc de concluzie îți mai spunem că orice schimbare în regim sau tratament de îngrijire faci, dacă s-a procedat în urma unei consultări cu medicul, să o anunți acestuia. Uleiul de primulă nu are efecte adverse negative asupra organismului sau tenului, doar că interacțiunea cu alte cosmetice ar putea exista.

Oricum ar fi, ține minte că frumusețea vine din interior și că este la fel de important să ai grijă de asta, precum îți îngrijești aspectul exterior.

Sursa foto Front Page: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.