Setari Cookie-uri

Vasele care mentin mancarea calda pentru mese de sarbatori depline

Daca anul asta te-ai decis sa organizezi masa de Craciun acasa la tine, trebuie sa stii ca o sa ai nevoie de cateva unelte casnice care sa iti usureze munca. Printre ele se numara vasele termorezistente care mentin mancarea calda.

Stii si tu cum este sa astepti o zi intreaga sa te bucuri de mancarurile delicioase care sunt de obicei servite de sarbatori, asa ca nu o sa te mire faptul ca pentru astazi m-am decis sa vorbesc despre vasele care mentin mancarea calda. Invitatii tai, fie ca sunt membri ai familiei sau prieteni, merita ce e mai bun, iar tu cu siguranta o sa iti dai interesul sa le demonstrezi ca esti o bucatareasca desavarsita. Asadar, de sarbatori, nu ii lasa sa astepte prea mult pana la servirea mesei si, foarte important, nu le servi preparate reci. Ce gust ar avea sarmalele, friptura sau ciorba aceea acrita cu zeama de varza daca le-am manca reci?!

Vase pentru mentinut mancarea calda

Aprovizioneaza-ti bucataria cu unul sau doua vase care mentin mancarea calda. Poti sa alegi recipientul sub forma de oala (capacitate de 4 litri), care te va ajuta sa ii servesti pe invitati cu o supa sau o ciorba calda, chiar fierbinte - pentru cei mai pretentiosi, sau poti sa alegi vasul intins (are o capacitate de 3 litri), ideal pentru friptura, peste, sarmale, legume la cuptor si, de ce nu, chiar si pentru anumite deserturi care se servesc calde, cum ar fi clatitele.

Citește și:

Sticla vaselor Soup Warmer are o rezistenta termica cuprinsa intre -25 grade C si +230 grade C si este potrivita atat pentru cuptorul cu microunde cat si pentru cuptorul clasic. Vasul termorezistent poate fi introdus nu doar in frigider, ci si in congelator.

Vase care mentin mancarea calda

Vas de incalzit termorezistent Vas termorezistent

Vase mari care sa tina mancarea calda pana la servire

Acum, daca se intampla sa ai o familie numeroasa si o casa mare, cu mult spatiu liber la dispozitie, poti sa optezi pentru un vas de dimensiuni ceva mai mari. Intr-un astfel de vas poti sa pastrezi la cald aproape toate mancarurile pe care urmeaza sa le servesti la masa. Sunt asemanatoare cu cele din care ne servim la hoteluri cand mergem in vacanta.

Nimic nu este mai satisfacator decat sa-i vezi pe invitati cum se bucura pe deplin de retetele tale, iar acest lucru este posibil doar daca, dupa cateva ore de gatit, macarea nu trebuie reincalzita, ci este servita la temperatura ideala ca si cum abia a fost luata de pe foc.

Citește și:

Vase care mentin mancarea calda

Recipient pentru mentinut mancarea calda Vas pentru mentinut mancarea calda

Vasele care mentin mancarea calda vin in ajutorul nostru si atunci cand invitatii intarzie sa apara sau atunci cand trebuie sa pastram mancarea calda pentru mai tarziu din cauza faptului ca ceva a intervenit in programul nostru si am fost nevoite sa amanam momentul in care ne asezam la masa. Oricum ar fi, important este ca mancarea are alt gust cand se serveste calda si de aceea avem nevoie de un vas care mentine mancarea calda.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Stockforlife

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.