Setari Cookie-uri

Vaze de-a dreptul speciale cu care sa intampini „colectia” de flori de primavara

Subiectul "vaze pentru flori de primavara" este un alt subiect care m-a facut sa visez cu ochii deschisi. Imi place iarna, ma emotioneaza fulgii de nea, dar si mai tare ma inmoi cand tin in mana o zambila sau cand privesc gradinile cu flori.

Asadar, cautand modele de vaze demne sa gazduiasca cele mai frumoase flori de primavara, am visat din nou cum ar fi sa am o casa cu o curte mica, dar unde sa am loc de gradinita mea cu flori, si, in plus, m-a facut sa-mi doresc sa ajung mai repede acasa, sa fac o curatenie d-aia generala si, la final, sa readuc totul la viata cu flori proaspete, colorate si frumos mirositoare. Nu stiu ce simti tu, dar eu atunci cand am flori in casa, ma simt mai vie ca niciodata.

Vaze cu imprimeuri simpatice pentru flori

Nu este gresit sa punem frumoasele flori in vaze cu imprimeuri. Nu, nu o sa aiba putere nici cel mai deosebit model sa eclipseze frumusetea incomparabila a florilor.

Primele care apar sunt ghioceii si zambilele, flori pentru care vei avea nevoie de o vaza mica sau medie. Pentru ambele iti recomand vazele cu gat larg, unde zambilele se vor "simti" in largul lor, dar si buchetele mici pe care urmeaza sa le primesti in martie, luna femeilor.

Citește și:

Femeile inca primesc vaze pe post de cadou, iar vazele pe care le vezi in colajul de mai jos sunt alegerea ideala, mai ales daca este vorba de un cadou de casa noua.

Vaze pentru flori

Vaza din ceramica Vaza din ceramica fina Vaza ovala bronz

Vaze pentru flori din ceramica si beton

Sincer, nu stiu cat de important este materialul din care este confectionata vaza, insa atunci cand vrei sa o faci cadou cuiva, ai putea sa te interesezi daca are vreo preferinta. Vazele se gasesc in modele din plastic, sticla, ceramica, aluminiu, teracota si chiar beton.

Unele dintre ele par chiar de colectie si isi vor gasi locul in casele si apartamentele cu decor deosebit, pentru ca vazele sunt si decorative, nu doar utile. Fie ca le pui intr-un colt al camerei si le tii cu plante decorative pana vine vremea florilor naturale, fie ca le tii in biblioteca, pe rafturi, vazele pentru flori nu trebuie sa lipseasca din locuinta ta.

Citește și:

    Vaze de flori

    Vaza galbena din teracota Vaza din ceramica cu model Vaza din beton

    In continuare vreau sa iti las scris cateva motive pentru care trebuie sa iubesti florile:

    "Painea hraneste trupul, este adevarat, dar floarea este hrana sufletului." – Coran

    "Daca am putea vedea in mod clar miracolul unei flori, intreaga noastra viata s-ar schimba din temelii." - Buddha

    "Florile mi-au vorbit mai mult decat as putea marturisi prin vorbe. Ele sunt hieroglife ale ingerilor, iubite de toti oamenii datorita frumusetii lor, desi exista cativa care pot descifra fragmente ale intelesului lor." – Lydia M. Child

    "Floarea reprezinta poezia reproducerii. Ea este un exemplu al eternei seductii a vietii." – Jean Giraudoux

    Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By OceanDream

    Vizionare placuta


    Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.